امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(10-06-2015، 17:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنکوررررر:|||||

او مـ ج .__.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگـوی آزاد » 243 « 6
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Faust
آگهی
(10-06-2015، 17:08)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او مـ ج .__.

بعد مشهد قبول شدم میفهمی استرسم واسه چیه-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
گفتگو خوب شد (: ... 

(10-06-2015، 17:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:03)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:56)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زنم._.
اینجا چیکار میکنی؟:|

من حال ندارم چک کنم لطفا ی خبر بدید._.
اینجا هم شده مثهFB باس تایید کنی درخواستای دوستیو:|

+

اره دیگه بیتا ما اینیم._.

اره ..
نه درس خوندم فقط روز اخری میخوام لش کنم دیگه خسته شدم:|
چی هستی؟

انسانی(:
تو چی هستی ؟|:
دمت انسانی|:
کجا بودی چرا من ندیده بودمت؟ p329 
دهنت اسفالت شد؟
ریاضیاتو فک میکنی چند درصد بزنی؟

منم ندید بودمت
نه |:
نمیدونم ریاضیم در هد معمولی بود موقعه مدرسه (:

ــــــــــــــــــ
گفتگو مشکل داره |:
خدانگهداره ...(:

از من ریلکس تر تویی مونا(:
من بالای 50 بزنم کلام رو هواست:|

میلادم ، میلاد |:
من کلا آدم ریلکسیم (:
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 6
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
خر خونارو نگا من کلا هفته ای سه ساعت بیشتر نمیخونم ._.
.
 سپاس شده توسط MONA-GH
(10-06-2015، 17:08)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*مهرناز*♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alliiii ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SMoOoOoOoK ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×WrOnG TuRn× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❤уαѕαмιη❤

تابستون شد .-. فصل بزا :V 

خودتمـ حسآب کردی دیه :|
 سپاس شده توسط Interstellar ، Mr.Robot
(10-06-2015، 17:08)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او مـ ج .__.
او م ج ؟ |: او مای جاد ؟ |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason ، Interstellar
(10-06-2015، 17:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد مشهد قبول شدم میفهمی استرسم واسه چیه-__-

جیغغغغغغغغغغغغغغغ ..

(_ _*)

مشهد قبول .. شی .. من  ... cry girl
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(10-06-2015، 17:09)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگو خوب شد (: ... 

(10-06-2015، 17:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 17:03)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:56)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسانی(:
تو چی هستی ؟|:
دمت انسانی|:
کجا بودی چرا من ندیده بودمت؟ p329 
دهنت اسفالت شد؟
ریاضیاتو فک میکنی چند درصد بزنی؟

منم ندید بودمت
نه |:
نمیدونم ریاضیم در هد معمولی بود موقعه مدرسه (:

ــــــــــــــــــ
گفتگو مشکل داره |:
خدانگهداره ...(:

از من ریلکس تر تویی مونا(:
من بالای 50 بزنم کلام رو هواست:|

میلادم ، میلاد |:
من کلا آدم ریلکسیم (:
میلاد:|
میدونی با ریاضیا تو ی روزه..!
مگه سالای قبل انسانی روز اخر نبود؟
این دفعه تجربی اخره|:
 سپاس شده توسط MONA-GH
(10-06-2015، 17:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفـتـگـوی آزاد » 243 « 6 ✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

ج بده دیگه. مگه نمیگفتی دکتر قلبم؟

آیا میشه سوالی که نپرسیده شُده ، پآسخ دآد ؟ :|
 سپاس شده توسط Interstellar
(10-06-2015، 17:12)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او م ج ؟ |: او مای جاد ؟ |:

از زبـون آیسانی هیچ نِمیفهمی هِی انسان -_-

:|
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان