امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(10-06-2015، 16:56)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:49)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ مِلّت :||||||||||

سلام زنم._.
اینجا چیکار میکنی؟:|

(10-06-2015، 16:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:48)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وختی فردا کنکور داری و میای فلش |:

اهورا
گوگولی عمو هر چن وخ یه بار درخواستای دوستی رو چک نُمایند

من حال ندارم چک کنم لطفا ی خبر بدید._.
اینجا هم شده مثهFB باس تایید کنی درخواستای دوستیو:|

+

اره دیگه بیتا ما اینیم._.

(10-06-2015، 16:50)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:48)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال میده درس نخونی .ــ.
توم مگه کنکوری ؟|:
فک میکردم فقط خودمم ._.

اره ..
نه درس خوندم فقط روز اخری میخوام لش کنم دیگه خسته شدم:|
چی هستی؟

انسانی(:
تو چی هستی ؟|:
دمت انسانی|:
کجا بودی چرا من ندیده بودمت؟ p329 
دهنت اسفالت شد؟
ریاضیاتو فک میکنی چند درصد بزنی؟
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(10-06-2015، 16:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:56)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:49)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زنم._.

(10-06-2015، 16:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا

+

(10-06-2015، 16:50)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال میده درس نخونی .ــ.
توم مگه کنکوری ؟|:
فک میکردم فقط خودمم ._.

اره ..
چی هستی؟

انسانی(:
تو چی هستی ؟|:
دمت انسانی|:
دهنت اسفالت شد؟

منم ندید بودمت
نه |:
نمیدونم ریاضیم در هد معمولی بود موقعه مدرسه (:

ــــــــــــــــــ
گفتگو مشکل داره |:
خدانگهداره ...(:
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 5
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
منم فردا کنکور ندارم =| 
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
پرنسس پزشک قلب ج سوال منو ندادی
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 5
 سپاس شده توسط ( lιεβ )

سلام زنم._.

سلامـ شوهرمـ ._.

گُذری اومده بودم ._.

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگـوی آزاد » 243 « 5
 سپاس شده توسط Faust ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، MONA-GH
:||||||| !

(10-06-2015، 17:04)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرنسس پزشک قلب ج سوال منو ندادی

هآ چی ؟ :|
(10-06-2015، 17:05)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زنم._.

سلامـ شوهرمـ ._.

گُذری اومده بودم ._.

:|
کنکوررررر:|||||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Faust ، MONA-GH
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*مهرناز*♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alliiii ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SMoOoOoOoK ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×WrOnG TuRn× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❤уαѕαмιη❤

تابستون شد .-. فصل بزا :V 
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، MONA-GH ، ( lιεβ ) ، Interstellar ، Faust
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 5 ✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

ج بده دیگه. مگه نمیگفتی دکتر قلبم؟
گفـتـگـوی آزاد » 243 « 5
 سپاس شده توسط MONA-GH
(10-06-2015، 17:03)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2015، 16:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زنم._.

اهورا

+

حال میده درس نخونی .ــ.
توم مگه کنکوری ؟|:
فک میکردم فقط خودمم ._.

اره ..
چی هستی؟

انسانی(:
تو چی هستی ؟|:
دمت انسانی|:
دهنت اسفالت شد؟

منم ندید بودمت
نه |:
نمیدونم ریاضیم در هد معمولی بود موقعه مدرسه (:

ــــــــــــــــــ
گفتگو مشکل داره |:
خدانگهداره ...(:

از من ریلکس تر تویی مونا(:
من بالای 50 بزنم کلام رو هواست:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان