امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(09-06-2015، 10:00)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد کشش میدید شما :|

خز بوده خز ترشم کردید ..

ول کنین :v

بشین سرجآت :|

ریشه اصلیش شُمآ نبودی ! -_- :|
 سپاس شده توسط CTG ، Interstellar
آگهی
(09-06-2015، 9:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 9:56)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 9:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 9:54)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ :||

سلامـ ._.

چی میگه جو.. ._. آواتارشوو ((=

ینی من دیشب خودمو کشتم مگه کاغذِ تکون میخورد؟ :|

پدرم درومد .-.
من رفتمـ تو فآز جن ! :|

(09-06-2015، 9:59)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

دیروز دآشتی میگُفتی .. :|

مَسجد محلتون ! :| ؟
میگن قبلا قبرستون بوده ||: چند سال پیش می خواست بازسازیش کنن ی زرهش خراب شد ازش اسکلکاومد بیرون ||: فک کنم میخواستن زیر زمین درست کنن بزارن اشپز خونه ... که این اتفاق افتاد ||:

(09-06-2015، 10:00)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد کشش میدید شما :|

خز بوده خز ترشم کردید ..

ول کنین :v

خز خز شده داداش ((:
هر کی رو میبینی مگه (خز)
|:
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 122
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Interstellar ، CTG
موقعی ک من می‌گفتم جن تو میگفتی حالم به هم میخوره :|

حالا هم لاف میزنی !

یه آتیش زدم شما هم نفت ریختید روش -_-

__

بد خزش کردید !
 سپاس شده توسط Interstellar ، MONA-GH ، ( lιεβ ) ، мoвιɴα т
(09-06-2015، 10:03)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 9:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 9:56)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 9:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 9:54)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ :||

سلامـ ._.

پدرم درومد .-.

(09-06-2015، 9:59)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

میگن قبلا قبرستون بوده ||: چند سال پیش می خواست بازسازیش کنن ی زرهش خراب شد ازش اسکلکاومد بیرون ||:  فک کنم میخواستن زیر زمین درست کنن بزارن اشپز خونه ... که این اتفاق افتاد ||:

نمیدونستمـ روز قیآمت یِ بار اتفآق اُفتآده :|
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Interstellar
(09-06-2015، 10:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 10:03)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 9:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ._.

پدرم درومد .-.

سلام (:

میگن قبلا قبرستون بوده ||: چند سال پیش می خواست بازسازیش کنن ی زرهش خراب شد ازش اسکلکاومد بیرون ||:  فک کنم میخواستن زیر زمین درست کنن بزارن اشپز خونه ... که این اتفاق افتاد ||:

قیامت ؟|:
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Interstellar
(09-06-2015، 10:04)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موقعی ک من می‌گفتم جن تو میگفتی حالم به هم میخوره :|

حالا هم لاف میزنی !

یه آتیش زدم شما هم نفت ریختید روش -_-

__

بد خزش کردید !

بهمـ میخورد :|

گُفتگو هَمـ دیه موضوع خوبی نداره بحث بشه .. :|

خودت یِ موضوع بندآز وسط خُ :|| !

(09-06-2015، 10:05)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 10:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدرم درومد .-.

سلام (:

قیامت ؟|:

سوتی دآدمـ ؟ :|
 سپاس شده توسط Interstellar ، MONA-GH ، CTG
دیگه روح ، ج پری ولشش بریم سراغ خوناشاما ؟(= 
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Interstellar ، CTG
ومپایر رو اتقاد ندارم بوده ولی خیلیا میگن گرگینه بوده :|
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، MONA-GH ، Interstellar
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=38995

آَگه اینطور بآشه کِ الان همسآیه روبه رویی مآ یِ گُرگینس :|
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Interstellar
(09-06-2015، 10:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=38995

آَگه اینطور بآشه کِ الان همسآیه روبه رویی مآ یِ گُرگینس :|

مونا فرستاده ب من چه ||:
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان