امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(08-06-2015، 23:55)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الان رفتم تو یه وبلاگ نوشته بود اسم مورد علاقتو بنویس نوشتم شتر نوشت سلام شتر به این وبلاگ خوش اومدی ||||: !

خُدا نَکُشَتِت اَمیر ^_^

:*
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(08-06-2015، 23:58)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 23:55)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الان رفتم تو یه وبلاگ نوشته بود اسم مورد علاقتو بنویس نوشتم شتر نوشت سلام شتر به این وبلاگ خوش اومدی ||||: !

خُدا نَکُشَتِت اَمیر ^_^

عشقم +---(._.)---+
 سپاس شده توسط bieber fan
(09-06-2015، 0:06)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 23:58)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدا نَکُشَتِت اَمیر ^_^

عشقم +---(._.)---+
جووونَم +---(^_^)---+
 سپاس شده توسط Mr.Robot
فردا ادبیات ._. از بس شعر خوندم شاعر شدم ._. 
تازه یه جمله پند امیزم گفتم ._.
برای تقویت مغزتان هویج بخورید .. زیر عقل مردم در چشمشان است ... امیر شکسپیر ._. 
اووووووووف سعدیم لامصب :>>

من اف بای نفس :*
 سپاس شده توسط bieber fan
(09-06-2015، 0:13)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا ادبیات ._. از بس شعر خوندم شاعر شدم ._. 
تازه یه جمله پند امیزم گفتم ._.
برای تقویت مغزتان هویج بخورید .. زیر عقل مردم در چشمشان است ... امیر شکسپیر ._. 
اووووووووف سعدیم لامصب :>>

من اف بای نفس :*

برو بخواب عَزیزم :*
 سپاس شده توسط Mr.Robot
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ترول-ضد-جاستین-بیبر-8.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 118

گفـتـگـوی آزاد » 242 « 118
 سپاس شده توسط bieber fan
حانیه اولا درست صحبت کن ‎:|‎
دوما نمیفهمی واقعا امیر نمیخوادت؟ ‎:|‎
.
این پسره امیر علی مگه کنکور نداره :| ؟

از منمـ زود تر آن میشه ! -_-
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(09-06-2015، 6:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری کوکب خانوم‎‎=)‎
چرا ولی من شبا درس میخونم
.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(09-06-2015، 7:08)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2015، 6:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری کوکب خانوم‎‎=)‎
چرا ولی من شبا درس میخونم

تو مگه جن احضآر کردی ؟ ((=

:|
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان