امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

راه اصلی اینکه بهتر خوآبتون ببره اینه کِ به موجودات وحشتنآک رو ندین ! :|

دیروز تو دُکتر لایف میگُف .. ولی من اون موجودات موزی ُ کردمـ وحشتنآک ینی روحُ جن ! :|

شُمآ خودتون بخآطر ترس از اونآ بیدآر میشید .. :|

بعد فکر میکُنید کنآرتونن ! :|||

همینطور رو ندین .. فکر میکنین که رفتن بعد خوآبتون میبره :|

( دروآقع خودتونُ اسکُل کردید :| )
 سپاس شده توسط MONA-GH ، CTG
آگهی
ولی بعضی حرفاشم واقعان جالب بود ||:‌
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 107
 سپاس شده توسط CTG
خدافظ تا دقایقی دیگر :|
 سپاس شده توسط MONA-GH
ی فیلم بود خوابگاه دختران ؟  0.o
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(08-06-2015، 20:54)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 20:42)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 20:39)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 20:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوسی ._. :|

(08-06-2015، 19:26)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تاحالا شاید ۵ بار احضار  روح رو انجام دادم ... ی بار تو قبرستون امتحان کردم ... هیچی  نشد چرا فکرا بقیه رو مشغول میکنی آخه ؟ ._.

اینآ رآه ُ روش دآره :|

همینطوری بری دوتآ آیتُ الکرسی بخونی بعد بگی ای روحآ بیآید نی کِ ! :|

بعضی از روشآ اصن درست نی ُ کآر نمیکُنه ! :|
ولی بعضی از روشآمـ کآر میکُنه ! :|

کار نمیکنه (: ...
من تا حالا با یک  جن گیرم صحبت کردم ... گفت اکثر جن ها و یا ارواح به دید کسای میان که ازشون ترس دارن و هرا سی از ماورا درشون وجود داره ... میگفت اکثر انسانای خاصی میتونن اینکار انجام بدن که اونم خیلی تعدادشون کمه ...(:
ماجرای این جن گیر که دیدمش طوالانیه حرفای جالبی میزد ((:‌ ...

تعریف کن ._.
خاله بنده سرپرست خواب گاه دخترانه ... تعریف میکرد داخل خوابگاهشون اتفاقای خاصی میفته مثلا صدا های عجیب شبا میاد یا گربه ها با لباس دخترا بازی میکنن و... اونام تصمیم گرفتن ی جن گیرو بیارن که ببینن ماجرا از چ قراره ... منم چون علاقه ی خاصی به جن و... داشتم شماره یارو گرفتم ((: البته فک کنم پارسال بود ... حالا برگردیم به ماجرای خوابگاه ( جنگیررو که آوردن به گفته ای خالم یکی از اتاقارو در اختیارش میزارن که مراسمو انجام بده و بعدم در خواست کرده که یکی از چنتا دخترای خوشگل خوابگاه رو در اختیارشون بزاره از اونجایی که گربه ها بالباس دخترا بازی میکردن جن گیره میگه جنه مرده |: ... خالم چون دلش نمیومده دخترای مردم بزاره خودش ویکی از همکاراش میرن تو اتاقه ... بقیشم که خودتون میدونیین فک کنم مرده از خودش صدا های عجیب در میاورده و... داشته با جنه حرف میزده ... ) آخرش متوجه شدیم که یعنی جن گیره گفت تو خوابگاه یک نوع روح تصقیر شدس وجنه میگه زن من منو کشته و اومده اینجا خاکش کرده ||||||:
به نظر من که جن گیره از خودش در اورده ...

فیلمـ خآرجی بوده ؟ :|
(08-06-2015، 20:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 20:54)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 20:42)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 20:39)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 20:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوسی ._. :|

اینآ رآه ُ روش دآره :|

همینطوری بری دوتآ آیتُ الکرسی بخونی بعد بگی ای روحآ بیآید نی کِ ! :|

بعضی از روشآ اصن درست نی ُ کآر نمیکُنه ! :|
ولی بعضی از روشآمـ کآر میکُنه ! :|

من تا حالا با یک  جن گیرم صحبت کردم ... گفت اکثر جن ها و یا ارواح به دید کسای میان که ازشون ترس دارن و هرا سی از ماورا درشون وجود داره ... میگفت اکثر انسانای خاصی میتونن اینکار انجام بدن که اونم خیلی تعدادشون کمه ...(:

تعریف کن ._.
خاله بنده سرپرست خواب گاه دخترانه ... تعریف میکرد داخل خوابگاهشون اتفاقای خاصی میفته مثلا صدا های عجیب شبا میاد یا گربه ها با لباس دخترا بازی میکنن و... اونام تصمیم گرفتن ی جن گیرو بیارن که ببینن ماجرا از چ قراره ... منم چون علاقه ی خاصی به جن و... داشتم شماره یارو گرفتم ((: البته فک کنم پارسال بود ... حالا برگردیم به ماجرای خوابگاه ( جنگیررو که آوردن به گفته ای خالم یکی از اتاقارو در اختیارش میزارن که مراسمو انجام بده و بعدم در خواست کرده که یکی از چنتا دخترای خوشگل خوابگاه رو در اختیارشون بزاره از اونجایی که گربه ها بالباس دخترا بازی میکردن جن گیره میگه جنه مرده |: ... خالم چون دلش نمیومده دخترای مردم بزاره خودش ویکی از همکاراش میرن تو اتاقه ... بقیشم که خودتون میدونیین فک کنم مرده از خودش صدا های عجیب در میاورده و... داشته با جنه حرف میزده ... ) آخرش متوجه شدیم که یعنی جن گیره گفت تو خوابگاه یک نوع روح تصقیر شدس وجنه میگه زن من منو کشته و اومده اینجا خاکش کرده ||||||:

شماره جن گیر رو دارم هنو فک کنم میخوایید ؟|:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(08-06-2015، 20:56)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی فیلم بود خوابگاه دختران ؟  0.o

:V !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=47673&pid=1713109#pid1713109

:v
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ( lιεβ )
ولی واقعان من به این پی بردم که بعضی گربه ها علاقه خاصی به لباسای خانما دارن ||:‌
 سپاس شده توسط CTG
(08-06-2015، 20:58)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 20:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعریف کن ._.

شماره جن گیر رو دارم هنو فک کنم میخوایید ؟|:

نَ :| !

(08-06-2015، 20:59)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=47673&pid=1713109#pid1713109

:v

کصآفط :|

من الان جن گیری شُدمـ وآسخه خودمـ ! :|

مدرک علیه من پیدآ نکُنید ! -_-

من اون موقع بی تجربه بودمـ :> !
 سپاس شده توسط Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان