امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(08-06-2015، 18:19)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:10)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:06)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

غـزل خـوآب جن میدیدم =|

آیا من شُمآرو میشنآسم ._. ؟

آیآ شُمآ منُ میشنآسید ؟ :|

خُشگل بود ^_^

احضارش کُن مخشُ بزن ! :>>> ..

من انـدکی میشنـآسم ._.*

جن زن بـود D:

مـوهـآش دولـآخ بـود چسبیده بـود تخت کلش =|
برو به امیر علی بگو خُ :>

اون میخآد جن احضآر کُنه :V !

خُدایی این روزآ چقدر ما در گیر کآریمـ :|||| .. !

یه بار حرکت اجسآم از راه دور انجآم دآدیمـ :| _ پروآز کردن .. ( هنو انجآم ندادیمـ :| ) _ احضآر روحُ جن ._. ( من روح احضآر کردمـ .. اونمـ قرار جن احضآر کُنه ! ) :|||

بهش بگم بره اونو بگیره ؟ :>

من میتونم دلشم دآرم همون موقع ، ولـی موقع خـوآب مث بز میترسم =| خـونمون یه جـوریه از جـآی تختم تـو حـآل دیده میشه ..

شبـآ خیلی بده Confused
آره :> !

ولی خُدایی خیلی باحآله .. =) !

منمـ دیروز میترسیدمـ دست بابامُ گرفتم خوآبم برد .. شبمـ کِ اصن بیدآر نشُدمـ .. (= ! ( ینی بیدار شُدمـ امآ بی محلی کردمـ دوبآره خوآبمـ برد ! )

همیشه شبآ بیدار میمونمـ خوآبمم نمیبره تا پنج صبح کِ هوا روشنه ! :|

بعد پنج صُب میخوآبمـ سآعت 9 بیدآر میشمـ :|

تو اون 3 4 سآعتی هم کِ بیدارمـ میآم شبآ مث روحآ راه میرم ^_^ با گوشی مآمآنم star girl بازی میکُنمـ :| میرمـ اینستآ .. میرمـ یه ذره درآز میکشمـ .. :| وَچ همین بود دیه ! :|

(08-06-2015، 18:25)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو قرعان از فاز جن بیاین بیرون -_-

سلام مدیر (: خوبی ؟!

جن جن جن جن ^_^ !

فاطی من جن میخآمـ ._. .. وآسم یِ دونه بگیر ! :|
 سپاس شده توسط Spell † ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، an idiot
آگهی
(08-06-2015، 18:25)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی کاربر D: تو خوبی ؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Spell † ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
سلام Smile
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 100

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(08-06-2015، 18:27)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبمـ ._.

واهاهای |: یِ نفس راحت -_- ..

بالاخره ی آدمـ جن نزده پیدا شد D:

ـ

غزل غزل من تو رو میکشم -__-

کصافط >_<

جن میخوای برو تو آیینه شخص روبه روت خر جنه .____.

خوبی ؟! ._.
 سپاس شده توسط an idiot
ســلـآمـ ._.
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، an idiot ، Spell †
(08-06-2015، 18:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:19)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:10)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا من شُمآرو میشنآسم ._. ؟

آیآ شُمآ منُ میشنآسید ؟ :|

خُشگل بود ^_^

احضارش کُن مخشُ بزن ! :>>> ..

من انـدکی میشنـآسم ._.*

جن زن بـود D:

مـوهـآش دولـآخ بـود چسبیده بـود تخت کلش =|
برو به امیر علی بگو خُ :>

اون میخآد جن احضآر کُنه :V !

خُدایی این روزآ چقدر ما در گیر کآریمـ :|||| .. !

یه بار حرکت اجسآم از راه دور انجآم دآدیمـ :| _ پروآز کردن .. ( هنو انجآم ندادیمـ :| ) _ احضآر روحُ جن ._. ( من روح احضآر کردمـ .. اونمـ قرار جن احضآر کُنه ! ) :|||

بهش بگم بره اونو بگیره ؟ :>

من میتونم دلشم دآرم همون موقع ، ولـی موقع خـوآب مث بز میترسم =| خـونمون یه جـوریه از جـآی تختم تـو حـآل دیده میشه ..

شبـآ خیلی بده Confused
آره :> !

ولی خُدایی خیلی باحآله .. =) !

منمـ دیروز میترسیدمـ دست بابامُ گرفتم خوآبم برد .. شبمـ کِ اصن بیدآر نشُدمـ .. (= ! ( ینی بیدار شُدمـ امآ بی محلی کردمـ دوبآره خوآبمـ برد ! )

همیشه شبآ بیدار میمونمـ خوآبمم نمیبره تا پنج صبح کِ هوا روشنه ! :|

بعد پنج صُب میخوآبمـ سآعت 9 بیدآر میشمـ :|

تو اون 3 4 سآعتی هم کِ بیدارمـ میآم شبآ مث روحآ راه میرم ^_^ با گوشی مآمآنم star girl بازی میکُنمـ :| میرمـ اینستآ .. میرمـ یه ذره درآز میکشمـ .. :| وَچ همین بود دیه ! :|

چطـوری بی محلـی میکنی میشه ؟ O_o

من بی محلیم نمیـآد :| یه چندتـآ فیلم دیدم تـوش از همه نـآحیه روح اومـده .. زیر تخت زیر پتـو تـو آینه تـو پنجـره بـآلـآی کمد پشت سر رو تخت و حتی از سقف =|

به هیچی نمیتونم حـوآسمو پرت کنم =|  همش این صحنه هـآ میـآد جلـو چشمم !! فقطم وقت خـوآب اینجـوریه بعـد و قبلش خـوبم خبـرم .______.

گـوشیم بگیرم دستم چـون تـآریکه چشمم عـآدت میکنه بگیرمش اونور بـآزم بد میشه :|

درگیرم کلا :>
 سپاس شده توسط Interstellar
چ نقلای طولانی ای :|
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، an idiot ، Spell † ، Interstellar
(08-06-2015، 18:31)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 18:27)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبمـ ._.

واهاهای |: یِ نفس راحت -_- ..

بالاخره ی آدمـ جن نزده پیدا شد D:

ـ

غزل غزل من تو رو میکشم -__-

کصافط >_<

جن میخوای برو تو آیینه شخص روبه روت خر جنه .____.

خوبی ؟! ._.

WTF ? :|
 سپاس شده توسط Spell †
چرا همه امرو راجب جن حرف میزنن؟
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 100

(08-06-2015، 18:32)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ نقلای طولانی ای :|
رزی .. :|
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان