(08-06-2015، 18:19)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره :> !
(08-06-2015، 18:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-06-2015، 18:10)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو به امیر علی بگو خُ :>
(08-06-2015، 18:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-06-2015، 18:06)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘
غـزل خـوآب جن میدیدم =|
آیا من شُمآرو میشنآسم ._. ؟
آیآ شُمآ منُ میشنآسید ؟ :|
خُشگل بود ^_^
احضارش کُن مخشُ بزن ! :>>> ..
من انـدکی میشنـآسم ._.*
جن زن بـود D:
مـوهـآش دولـآخ بـود چسبیده بـود تخت کلش =|
اون میخآد جن احضآر کُنه :V !
خُدایی این روزآ چقدر ما در گیر کآریمـ :|||| .. !
یه بار حرکت اجسآم از راه دور انجآم دآدیمـ :| _ پروآز کردن .. ( هنو انجآم ندادیمـ :| ) _ احضآر روحُ جن ._. ( من روح احضآر کردمـ .. اونمـ قرار جن احضآر کُنه ! ) :|||
بهش بگم بره اونو بگیره ؟ :>
من میتونم دلشم دآرم همون موقع ، ولـی موقع خـوآب مث بز میترسم =| خـونمون یه جـوریه از جـآی تختم تـو حـآل دیده میشه ..
شبـآ خیلی بده
ولی خُدایی خیلی باحآله .. =) !
منمـ دیروز میترسیدمـ دست بابامُ گرفتم خوآبم برد .. شبمـ کِ اصن بیدآر نشُدمـ .. (= ! ( ینی بیدار شُدمـ امآ بی محلی کردمـ دوبآره خوآبمـ برد ! )
همیشه شبآ بیدار میمونمـ خوآبمم نمیبره تا پنج صبح کِ هوا روشنه ! :|
بعد پنج صُب میخوآبمـ سآعت 9 بیدآر میشمـ :|
تو اون 3 4 سآعتی هم کِ بیدارمـ میآم شبآ مث روحآ راه میرم ^_^ با گوشی مآمآنم star girl بازی میکُنمـ :| میرمـ اینستآ .. میرمـ یه ذره درآز میکشمـ .. :| وَچ همین بود دیه ! :|
(08-06-2015، 18:25)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو رو قرعان از فاز جن بیاین بیرون -_-
سلام مدیر (: خوبی ؟!
جن جن جن جن ^_^ !
فاطی من جن میخآمـ ._. .. وآسم یِ دونه بگیر ! :|