امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(08-06-2015، 12:52)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:50)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:45)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AreCR7
هشتم
بمون میگه نگین پیام های آسمانی باید بگین دینی ._.*
کلا قاطی داره!¡
ب مسجد میگه مچد!

رآج ب ديني كِ رآس ميگِ .. پيـآم هـآي آسمـآن مـآل دبستآن بود :‌|

ولـي مشخصه اُس ميزنه :‌V

مـآ پـآرسـآل يِ معلم دآشتيم اونم ميگُف مچد ..!

كُجـآيي هستي؟
اس ک صد البته هس!
ب قفل هم میگه قلف=]
من همدان ب دنیا اومدم!
دماوند زندگی میکنم
توچی؟

آخـه مـآم يِ معلـم دآشتيم همينجـوري بود :‌|

من مشهد مقدس پـآيتخت معنوي ايـرآن :‌V
Cats are answer to everything                           

گفـتـگـوی آزاد » 242 « 86
آگهی
(08-06-2015، 12:53)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلوم ^.^

(08-06-2015، 12:53)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:51)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم -_____- 

سلآم*_*

عشقم :| :\ :}
 سپاس شده توسط Roxanna
(08-06-2015، 12:54)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:52)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:50)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:45)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AreCR7
هشتم
کلا قاطی داره!¡
ب مسجد میگه مچد!

كُجـآيي هستي؟
اس ک صد البته هس!
ب قفل هم میگه قلف=]
من همدان ب دنیا اومدم!
دماوند زندگی میکنم
توچی؟

احتمآلا هر دو لر بودن =]
به...

(08-06-2015، 12:55)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:53)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلوم ^.^

(08-06-2015، 12:53)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:51)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم -_____- 

سلآم*_*

جونم =}
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Berserk ، Cigarettes.at.daybreak
یادش بخیر ._.

قدیما ب منم سپاس میدادن._.*
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Berserk
اخه چرا انقدر گرمه‎:|‎
.
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
سلام ملیکا ._.
ملیکا بودی دیگه؟._.
 سپاس شده توسط Berserk
(08-06-2015، 12:57)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:54)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AreCR7
هشتم
کلا قاطی داره!¡
ب مسجد میگه مچد!

كُجـآيي هستي؟
اس ک صد البته هس!
ب قفل هم میگه قلف=]
من همدان ب دنیا اومدم!
دماوند زندگی میکنم
توچی؟

احتمآلا هر دو لر بودن =]
به...

(08-06-2015، 12:55)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلوم ^.^

سلـآم -_____- 

سلآم*_*

جونم =}

(08-06-2015، 13:00)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملیکا ._.
ملیکا بودی دیگه؟._.

آره آره .____.
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، Roxanna
(08-06-2015، 12:57)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AreCR7
هشتم
کلا قاطی داره!¡
ب مسجد میگه مچد!

كُجـآيي هستي؟
اس ک صد البته هس!
ب قفل هم میگه قلف=]
من همدان ب دنیا اومدم!
دماوند زندگی میکنم
توچی؟

احتمآلا هر دو لر بودن =]
به...

شـآيد ! از رآه ميومد ديـآلوگش اين بود

سلام بچه هـآ! خـوب هستين ان شـآء الله؟

بچه هـآ بَرآ سَلآمتي خودتون يِ صلوات بِفـــرِستين‌:‌ V
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط Roxanna ، ๒lคςк ๔єค๔
نَ اینجوری فایده نداره ._.

هرکی خودشو دوس داره سپاس بده ^_^
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، ๒lคςк ๔єค๔ ، Berserk
(08-06-2015، 12:52)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 12:46)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فش بچه صلواته :v

حديثـي اَز پـآمبَرِ عظيـمُ الشـان فِلَش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ßlaɳgeaCe×
  :‌V

یاس گفته ._.
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان