امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(06-06-2015، 13:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:29)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:25)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:24)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا همه برای اینکه بدونن اونور به کجآ رف منُ میشنآسن .. |:

به اف نه .. بـ*ـگآ رف ! ||:

یادم رفته بود من دیگه مدیر نیستم ._. ..

کلا رفت هوا :|؟

هرجا بگی رف ._.

بنیانش سست بود -_- ..

از همون اول اگه به حرف من گوش میدادن اون دو سه تا بچه پررو رو از مدیریت بر میداشتن ..

فلش کاربراش بیشتر میشد :|
من ی روز از استرس این که موضوع نزدم زود میپرم میآم فلش ..

حالا مُدیر اونجا چه ریلکس بوده ! ||:

من اگه جاش بودمـ ترک تحصیل میکردمـ ! |:
حالا بیا ب اینا حالی کن :| ..

نقل قول: زر نزن باو تو خودت گفتی دیگه اهنگ گوش نمیدی :|
مداد^_^ ..

قبل از ترک :| ..

البته کلا یکی دو هفته بیشتر نتونستم بدون آهنگ دووم بیارم :| ..

گندزدم به ضمیر ناخودآگاهم ..

الان فقط یک سبک های خاصی رو تو خونه گوش میدم ..

هر سبکی به جاش .. :|

برای همینه که میگم قاعده منده :| ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
خُدافظ ._.

من برمـ وآرد عمل بشمـ ببینم بآس چیکار کنم ! |:
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Mᴏsᴇs
(06-06-2015، 13:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:36)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:34)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی میخوام جن احضار کنم میترسم‎=)‎

من پُشتتم ._. !

‎:|‎
خوبیاش چیه؟؟ تو کنکور به ادم کمک میکنه؟؟‎=)‎

خوبیآش اینه که وسیله گم شُدتون ُ براتون پیدا میکنه .. ||:

وَ یآ .. |:

و بدیآشم اینه که اگه اذیتش کُنید چیز میزآی شخصیتون ُ میدزده ! ||:
پس هیچی ارزش،نداره گوشیمو بر میداره میبره ‎:|‎
.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
من شنیدم "" سنجاق ببندی بهش بردت میشه! ~_~ 
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، ( lιεβ )
(06-06-2015، 13:41)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نشنیده بودم‎:|‎
این شکلکم مال دختراس‎=)‎
.
سلام :|
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Mᴏsᴇs ، ๒lคςк ๔єค๔
(06-06-2015، 13:40)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:36)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:34)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی میخوام جن احضار کنم میترسم‎=)‎

من پُشتتم ._. !

وَ یآ .. |:

میخآی اذیتش کنی ؟ ||:

جوب کبریت رو آب ؟ ||:

مگه میشه ._. ؟
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(06-06-2015، 13:43)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:41)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نشنیده بودم‎:|‎
این شکلکم مال دختراس‎=)‎

حالا که شنیدی! نه بی شوخی عرض میکنم:]
 =|  انگیزت چی بود از گفتن این حرف [ ؟ ]

اونآ کِ خودشونُ بت نشون نمیدن ! -_-
(06-06-2015، 13:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:40)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پُشتتم ._. !

وَ یآ .. |:

میخآی اذیتش کنی ؟ ||:

جوب کبریت رو آب ؟ ||:

مگه میشه ._. ؟

نه ممکنه اشتباه برداشت کنه‎=)‎
باز دیگه برای چه تمرینی؟
.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان