امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(06-06-2015، 13:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:11)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پرنسس پاییز غزله :|؟

تآه فهمیدی ؟ :|

اونور به اف رفت :|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
آگهی
(06-06-2015، 13:20)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:16)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:15)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:06)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فری آف شد crying

قهرمآنان تنیس دوس دآری .. [ ؟ ]

شآهزآده تنیس!
بلی^_^

با این سنتون خجالت بکشین[!]
شبکه پویا نگاه میکنین اصن اف داره ابروی هر چی فلش خوریه بردین!   =)
خودت از کجا میدونی؟؟؟:|
در ضمن من از شبکه های ایران نمیبینم اونا فصل اولن هنوز من فصل 2میبینم(=
آها گفتن :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(06-06-2015، 13:22)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:11)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا همه برای اینکه بدونن اونور به کجآ رف منُ میشنآسن .. |:

به اف نه .. بـ*ـگآ رف ! ||:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(06-06-2015، 13:24)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:22)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم رفته بود من دیگه مدیر نیستم ._. ..

کلا رفت هوا :|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(06-06-2015، 13:23)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو انیمه پارک نوشته بود ک نشون میده
خودم ی بار دیدم:|
به خاطر همین میگم فصل اولن
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(06-06-2015، 13:23)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:20)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:16)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:15)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:06)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فری آف شد crying

قهرمآنان تنیس دوس دآری .. [ ؟ ]

شآهزآده تنیس!
بلی^_^

با این سنتون خجالت بکشین[!]
شبکه پویا نگاه میکنین اصن اف داره ابروی هر چی فلش خوریه بردین!   =)
خودت از کجا میدونی؟؟؟:|
در ضمن من از شبکه های ایران نمیبینم اونا فصل اولن هنوز من فصل 2میبینم(=
اهاا!
جاهای سانسوریش رسیدی! منو خبر کن ببینم تو این کارتون چقدر  سانسور انجام شده اطلاعات عمومیم بره بالا ! =|
(06-06-2015، 13:25)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:23)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو انیمه پارک نوشته بود ک نشون میده
خودم ی بار دیدم:|
به خاطر همین میگم فصل اولن

من چهار پنج تا انمیشین ژاپنی دیدم ..

ته فیلم بود ..‌ :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(06-06-2015، 13:25)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:24)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرجا بگی رف ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(06-06-2015، 13:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 13:25)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرجا بگی رف ._.

بنیانش سست بود -_- ..

از همون اول اگه به حرف من گوش میدادن اون دو سه تا بچه پررو رو از مدیریت بر میداشتن ..

فلش کاربراش بیشتر میشد :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان