امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(06-06-2015، 10:39)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآص ||||:

سوره خآص |||: !

ینی اسمتُ باید بزارن تو تآریخ فلشخور ! |||||||:

مثلا؟ ._.

بگو من بخونم:|

دیـروز یِ لینکی دآدمـ ـآ ... ! ||:

تو اون نوشته بود ! ||||||:
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
(06-06-2015، 10:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآص ||||:

ینی اسمتُ باید بزارن تو تآریخ فلشخور !
اخجون اسمم میره تو تاریخ فلشخور^___^ :84: :29dz::hje:p332
(06-06-2015، 10:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:39)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآص ||||:

مثلا؟ ._.

تو دیروز 60 هزارتا لینک دادی :|

(06-06-2015، 10:43)ภเ๏รђค نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآص ||||:

اگه میدونستم انقدر ذوق میکنی میگفتم زودتر بگه =|
(06-06-2015، 10:43)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآص ||||:

مثلا؟ ._.

تو دیروز 60 هزارتا لینک دادی :|

(06-06-2015، 10:43)ภเ๏รђค نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآص ||||:

اگه میدونستم انقدر ذوق میکنی میگفتم زودتر بگه =|

129fمی گفتی بگه خووو129f
چ بحث مسخره ای ._.

فعلا ._.
ننوشته ؟ |||:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.saeedlovelorn2.blogfa.com/post/38
من و داداشم یه بار تموم این مرحله ها رو از اول رفتیم ! خیلی باحاله ! اولش با نلبکی و مقوا شروع میشه .. ._.
تقریبا وستاش بود که یکدفه باهمم دیگه به یجا خیره شدیم 3 ساعت داشتیم همون جارو میدیدم بخودمون اومدمی ساعت 3 شب بود ||:
تموم کردیم هیچ اتفاقی نیوفتاد |||: 
فقط دم دمای صب بود ساعت 4.30 یه جیزی کمرو بند کرد برد بالا 1 متر |: و ول کرد افتادم پایین ._. 
ینی ریده بودم :V 
از اون شب به بعد هنوز اتفاق خاصی نیوفتاد /:
اگر شما میخواهید احضار روح کنید باید توجه داشته باشید که ارواح در ابتدا سلام میکنند وبعد خود را معرفی میکنند ولی اجنه که از خداوند میترسد وسلام هم که یکی از نامهای خداوند است از ان نیز میترسند و بنابراین در ابتدا سلام نمیکنند.من به شما توصیه میکنم که یک مدیوم پیدا کنید وتوسط او احضار کنید که این راه حل قطعا مفید خواهد بود.در هنگام احضار اگر دیدی که جن است به هیچ گونه اصلا کلمه بسم الله را به زبان نیاورید چون باعث سردرگمی او و شروع کردن مصیبت بر خود میشوید در این شرایط فقط کافیست یا آیه الکرسی خوانده شود و یا سوره مبارکه جن.امیدوارم در طول احضارات خود موفق باشید ولی در صورت هر گونه مشکلی فورا باهام تماس بگیرین.
 سپاس شده توسط Interstellar ، Mr.Robot
من تاحالا فکر میکردم فقط روشی که من رفتم جواب میده :|

100 تا روش هست =|||
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آهــــــا یآفتَمــــــتش ^___________^ !

اکثر اوقات در اين احضار ها اين اجنه هستند که حاضر ميشند و احتمال حضور ارواح خيلي کمه.
در پايان جلسه خداحافظي کنيد و بگوييد "اخرج به حق سليمان بن داوود" تا جن از بدن شما خارج شود.

یک تمرین ساده و بی خطر برای حرکت دادن اجسام از راه دور ..

این همون چیزیه کِ دُنبالش بودم ! :29dz: :|
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان