امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(06-06-2015، 10:24)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:23)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپس يک قلم و کاغذ بر داريد و قلم را در دست گرفته نزديک کاغذ نگه داريد بطوريکه نوک قلم روي کاغذ باشد . سپس بگوييد از ارواحي که در اينجا حاضر هستند مي خواهم که از طريق اين قلم با من صحبت کنند و چند بار اين جمله را تکرار کنيد.و بگوييد سلام .خواهيد ديد که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن مي کند و جواب شما را مي دهد و اين بدليل اين نکته است که جن اکنون در بدن شما ميهمان است و از طريق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتي که از تمرکز بالاتري برخوردار باشيد نيازي به قلم و کاغذ نخواهيد داشت و جن بصورت ذهني با شما حرف مي زند

.__________.

قبلش چی بوده اونوقت؟ ._.

با خودتون سه بار بلند بگین من یک احمق واقعی هستم |:

|:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
(06-06-2015، 10:23)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپس يک قلم و کاغذ بر داريد و قلم را در دست گرفته نزديک کاغذ نگه داريد بطوريکه نوک قلم روي کاغذ باشد . سپس بگوييد از ارواحي که در اينجا حاضر هستند مي خواهم که از طريق اين قلم با من صحبت کنند و چند بار اين جمله را تکرار کنيد.و بگوييد سلام .خواهيد ديد که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن مي کند و جواب شما را مي دهد و اين بدليل اين نکته است که جن اکنون در بدن شما ميهمان است و از طريق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتي که از تمرکز بالاتري برخوردار باشيد نيازي به قلم و کاغذ نخواهيد داشت و جن بصورت ذهني با شما حرف مي زند

.__________.

قبلش چی بوده اونوقت؟ ._.

حوصله ندآشتم قبلشُ بخونمـ |: چرتُ پرت بود ! ||||:

ولی نوشته برای اینکه ثآبت بشه شُمآ دیوونه نشُدید از جن بخوآید کِ یه کاری کُنه .. مثلا به در بکوبه یا پرده رو تکون بده ! |:

بعد گُفته کِ باید تو این کآر خیلی دقت دآشته باشید چون شاید روحی که احضآر کردید شرور باشه .. ||:

نمیشه ازش بخوایمـ خودشُ نشون بده ؟ ||||:
 سپاس شده توسط Interstellar
مـَغـزم رد داده ..
 سپاس شده توسط ★ASAL-GIRL★
(06-06-2015، 10:29)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:22)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر نمیدونم چرا تازگیا انقد ازت بدم میاد :|
اثر امتحاناته |: تاحالا بلاک لیستم بودی |: همین تازه درت اوردم |: اولین پی امی که دادی این بود |||:

برو عمتو سیا کن :/

اگه تو بلک لیست بودم الان تو لیست دوستات نبودم :v
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(06-06-2015، 10:30)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__________.

قبلش چی بوده اونوقت؟ ._.

ولی نوشته برای اینکه ثآبت بشه شُمآ دیوونه نشُدید از جن بخوآید کِ یه کاری کُنه .. مثلا به در بکوبه یا پرده رو تکون بده ! |:

بعد گُفته کِ باید تو این کآر خیلی دقت دآشته باشید چون شاید روحی که احضآر کردید شرور باشه .. ||:

:|

ازش بخواه تا ترورت کنه :|
 سپاس شده توسط |мιѕѕ мєняαѕα| ، ( lιεβ )
(06-06-2015، 10:29)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:26)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:25)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:23)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:22)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فار کاری 4 رو گرفتم 8 ساعت بازی کردم تازه 9 درصد پر شده

من هنوز منتظرم این ویئو کلوپ بی همه چیز نسخه 4 ش رو بیاره :|

مگه مرحله هاش تموم میشه ...
جر خوردم تا یه مرحله رو رفتم
من باس برم بخوابم بدرود |:

میگم فارکاری نیستا فارکرای:||

درستش کردم حاجی جون
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 16
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason ، Titiw
(06-06-2015، 10:30)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:29)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اثر امتحاناته |: تاحالا بلاک لیستم بودی |: همین تازه درت اوردم |: اولین پی امی که دادی این بود |||:

برو عمتو سیا کن :/

اگه تو بلک لیست بودم الان تو لیست دوستات نبودم :v
تو هر دو تا لیست بودی ._. ی چیزی بین لیست سیاه و لیست دوستان ._.

سپس يک قلم و کاغذ بر داريد و قلم را در دست گرفته نزديک کاغذ نگه داريد بطوريکه نوک قلم روي کاغذ باشد . سپس بگوييد از ارواحي که در اينجا حاضر هستند مي خواهم که از طريق اين قلم با من صحبت کنند و چند بار اين جمله را تکرار کنيد.و بگوييد سلام .خواهيد ديد که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن مي کند و جواب شما را مي دهد و اين بدليل اين نکته است که جن اکنون در بدن شما میهماناست و از طريق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتي که از تمرکز بالاتري برخوردار باشيد نيازي به قلم و کاغذ نخواهيد داشت و جن بصورت ذهني با شما حرف مي زند

.__________.

بیاد مهمون شه دیه نره چی؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
یـو به سیـوو
(06-06-2015، 10:31)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:30)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__________.

قبلش چی بوده اونوقت؟ ._.

:|

ازش بخواه تا ترورت کنه :|
خوب من میخآم ببینمشون ._. ..

ممکن است يک جن شرور به تور شما بخورد که بخواهد کمي اذيتتان کند مثلا خودش را بعنوان روح يکي از بستگانتان معرفي کند و اشک شما را در بياورد بعد آخر سر بفهميد که داره شما رو دست مي ندازه و بهتون مي خنده ( جنها اغلب از اين کارها لذت ميبرند)

|||||||||||: !

(06-06-2015، 10:33)ภเ๏รђค نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپس يک قلم و کاغذ بر داريد و قلم را در دست گرفته نزديک کاغذ نگه داريد بطوريکه نوک قلم روي کاغذ باشد . سپس بگوييد از ارواحي که در اينجا حاضر هستند مي خواهم که از طريق اين قلم با من صحبت کنند و چند بار اين جمله را تکرار کنيد.و بگوييد سلام .خواهيد ديد که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن مي کند و جواب شما را مي دهد و اين بدليل اين نکته است که جن اکنون در بدن شما میهماناست و از طريق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتي که از تمرکز بالاتري برخوردار باشيد نيازي به قلم و کاغذ نخواهيد داشت و جن بصورت ذهني با شما حرف مي زند

.__________.

بیاد مهمون شه دیه نره چی؟

بعد آخر باس یِ چند تآ سوره مهمُ بخونی و ازش بخوآی کِ جلسه رو ترک کُنه ! -____- 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان