امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش های خیط کردن پسرا

روش های خیط کردن پسرا....داغ داغ!!!!!!!!!

وقتی داخل تاکسی نشستی و یه آقایی هم کنارت نشسته{البته چند نفر دیگم تو تاکسی هستنا} یه مرتبه رو کن به آقا پسر با اعتماد به نفس کامل بگو :"بی ادب!مگه خودت خواهر مادر نداری؟آقا لطفا بزنین کنار می خوام پیاده شم!" خب صد البته که راننده شما رو پیاده نمی کنه،بلکه با اردنگی پسره رو پرت می کنه بیرون. اونم پولشو می گیره نصف راه پیاده میره!

دومین راه ضایع کردن پسرا: وقتی تو کلاس نشستی و چند نفر دیگه هم از همکلاسی هات اونجا هستن رو کن به اون پسری که از همه ساکت تره برو بگو :"خجالت نمی کشی!چرا هی چشمک می زنی؟ بی شعور من نامزد دارم! واقعا که!" و از کلاس بزن بیرون. دیگه اون آقا هر چقدر هم که به همه توضیح بده که من چیزی نگفتم کسی باورش نمیشه!

روش سوم:فکر کن تو پارکی و یه آقا پسر رو می بینی که داره با دوست دخترش گل میگه و گل میشنوه،اونوقت برو طرفش بگو:" خجالتم خوب چیزیه! شماره میدی بعد میشینی با یکی دیگه حرف می زنی؟" صد در صد پسره دعواتون میکنه می گه:"برو خانوم اشتباه گرفتی." یه کاغذ سفید از تو کیفت بردار بنداز جلو پاش و بگو:"بیا اینم شمارت. خاک بر سرت. دختر خانوم این کثافت همون طور که منو سر کار گذاشت شمارم سرکار می زاره." فکر می کنید چی میشه!؟

روش چهارم: فکر کن تو خیابون باشی و پولت به مانتوی مارک داری که میخوای نرسه، بهترین راه اینه که بری تو خیابون به پسری که یکم لباسش خوبه گیر بده و داد بزن:"دزد، آهای دزد!" کم نیارینا همین جوری بگو دزد. پسره م بر میگرده میگه برو خانوم چی می گی دزد کیه؟! بگو:"آهای مردم این کیفمو زد" بهش بگو:"ازت شکایت می کنم!" غیر ممکنه چند نفر نریزن سرش و چند تا اسکناس خوشگل گیرتون نیاد! البته خانوما این کار زشته نکنیداا!!!!!!!

روش پنجم:وقتی یه روز تو دانشگاه سر جلسه ی امتحان هستی و میخوای یکی رو شوت کنی بیرون از جلسه و خلاصه یه ترم بیافته و کلا ضایع شه جلو همه یه مرتبه بلند شو و به ناظر بگو:"می خوام جامو عوض کنم!" ناظر هم میگه:"خب بشین سر جات خوبه دیگه!" اونوخت شما چی میگی؟ با لحنی کاملا جدی میگی:" من اینجا نمی مونم.این آقا به من میگه تقلب برسون. خوب چی کار کنم دوست ندارم کنار همچین آدمی بشینم که هی دم گوشم ویز ویز می کنه!" فکر می کنین چی میشه؟ هیچی دیگه استاددددددددد شوتش می کنه بیرون!

دخترا شرط می بندم الان قیافتون کاملا خبیث شده! شمام به همون چیزی فکر می کنید که من فکر می کنم!؟

پسرا حرص نخورید فشارتون افت می کنه مملکت بی دلقک میشه ها!مدیونید اگه فحش بدید! نظر نشه فراموش!

................................................................................​................................................................. :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

مورد داشتیم خشتک شلوار پسره تو حیاط دانشگاه گیر کرده زیر پاش خورده زمین !
.
.
.

مورد داشتیم پسره شورتش مارک نداشته شلوارشوکشیده بالا!!!!!

.

.

.

مورد داشتیم پسره میخواسته از ایست بازرسی حرم رد بشه بهش گیر دادن که چادرت کو ؟
.
.
.
مورد داشتیم دختره عاشق یه پسری میشه...
پسره :بابا بی خیال من شو.. خوب دقت کن، من جای خواهرتم!! Smile)))
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش های خیط کردن پسرا 1
 سپاس شده توسط ژوللی ، Xx - wounded -xX ، naznin m 77 ، AMIR ALI 22 ، dokhi khoooooooobi ، االنا ، عسل شیطون ، **zeinab** ، Nike 2 ، †cυяɪøυs† ، دریای بی موج ، mina.sh1381 ، pariabadrfam ، Hanie...... ، ḲℑℳℐÅ ، khashy jooooooooooon ، فرانه ، serpent ، S.MohaMMaD.M ، Jєιяαη ، فاطما تیر انداز
آگهی
عالی بود Heart :4chs: 4xv
اسمش عشقه

روش های خیط کردن پسرا 1
قبل از این که ضایع بشیم ضایتون کردیممممممممممممم:ngh:
روش های خیط کردن پسرا 1
 سپاس شده توسط علیرضا خان1378
(04-06-2015، 10:08)ghazaleh11012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی بود  Heart  :4chs:  4xv

خوشحالم خوشت اومده Smile Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش های خیط کردن پسرا 1

حالا این دختره شوخی ای کرد یک وقت از این کارا نکنید ها:/
احتمال شدنش بالاست Big Grin
ممنون:|
از کنار Heartمعذرت خواهی‌ Heartساده رد نشو...
.
.
بسپاس
 سپاس شده توسط گیسو جون
(04-06-2015، 17:38)farzad0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا این دختره شوخی ای کرد یک وقت از این کارا نکنید ها:/
احتمال شدنش بالاست Big Grin
ممنون:|

حتی یه درصد ممکن نیس
روش های خیط کردن پسرا 1
(04-06-2015، 10:40)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوووووووووع
روش های خیط کردن پسرا 1
 سپاس شده توسط Jєιяαη
(04-06-2015، 19:29)دکتر دیوونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 10:40)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوووووووووع

بلهههههههههههههههههههه
روش های خیط کردن پسرا 1
(04-06-2015، 19:32)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 19:29)دکتر دیوونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوووووووووع

بلهههههههههههههههههههه

برو بابا نخوری زمین
روش های خیط کردن پسرا 1
 سپاس شده توسط Jєιяαη
تو اصلا میدونی زمین با کدوم ز نوشته میشه.
روش های خیط کردن پسرا 1

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چند ترفند باز کردن سر صحبت با جنس مکمل در فضای عمومی
Wink آموزش سخنگو کردن مرغ عشق
  رام کردن عنکبوت
  دخترا بیشتر دروغ میگن یا پسرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  دخترا مفيد ترن يا پسرا بدويين ببينم كدوم گروه برنده ميشه
  کودک درونتون چ شکلیه؟دخی و پسرا بیاین
  اعتماد به نفس پسرا..........بیاین ببینین
  زمستون شد وقیافه ی پسرا....
  پسرا در چند مورد جذابن....
  هم دخترا هم پسرا بیاین یک سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان