03-06-2015، 13:48
نقل قول: ناموسن درباره هر کودوم سه خط توضیح ندی میدم از رو صندلی بلندت کنن :Vفریما یه هفته بشین :v
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||||||||
03-06-2015، 13:48
نقل قول: ناموسن درباره هر کودوم سه خط توضیح ندی میدم از رو صندلی بلندت کنن :Vفریما یه هفته بشین :v
03-06-2015، 17:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-08-2017، 14:01، توسط Interstellar.)
فرومـ .-.
زن رز.. رو ول کن .-. میخوای بچت مثل این شه ؟ ._. تسخیر شده ام هست ._. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=230050 الان رز میاد میگه این بچمه ._. :| + نظرت راجع به ماده تاریک ؟ :|| نظرت راجب امروز امروز تولد امام مهدیِ یا محمد ؟ ._. [ من فکر میکردم محمدِ :| ] یخمک یا نوشمک؟ نظرت راجب اینکه سیزن 7 ومپایر داریز مهر میاد؟ :| [ عزا ] بهترین فیلمی که دیدی؟ ._. نظرت راجب رفتن النا؟ :| [النا..نه اون النا .. :/ النا vampire diaries ] دیمن یا استفن؟ ._. بانی یا النا؟ آلاریک یا تایلر؟ ._. جواب همشون ضایع بود .-.
03-06-2015، 17:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-08-2017، 14:01، توسط Interstellar.)
(03-06-2015، 17:34)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
03-06-2015، 18:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-06-2015، 18:07، توسط Interstellar.)
نه ._.
داریز ._. تموم شد دیگه تا سیزن جدید :| خاک بر سر آشغالت بین یانی و النا النا رو انتخاب کردی؟ :|||| و رفتن النا منظورم رفتنش کلا از فیلم بود .-. ._. حال میکنی الان ملت انقدر ازت سوال میپرسن؟ ._.
03-06-2015، 18:15
(03-06-2015، 18:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
03-06-2015، 18:17
عجب احمقیه ._.
میگم النا خدافظی کرد تو سیزن جدید نیست :| ابله ._. البته بود هم فکر نکنم نقشی داشت ._. سیزن 6 رو ببینی نظرت عوض میشه .-. نظرت راجب نظریه جدید تخت جمشید؟ ._. [ قالی های پرنده .-. ]
03-06-2015، 19:32
(03-06-2015، 18:17)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامـ ._.
خوبی ؟ من رُ میشناسی ؟ آلزایمر گرفتی تا حالا ؟ ( آرهـ گرفتی خودمـ میدونمـ :|| ) چرا الان شبه ؟ چرا روز میشه ؟ چرا شب میشه باز ؟ خورشید چرا میاد ؟ ماه چرا میاد ؟ ستاره ها ؟ آدمـ عقده ای هستی ؟ ( نـه نیست :> ) چرا صفت هیز بودن خودت رُ به من نسبت دادی ؟ چرا همه جوابات مسخره با شوخیه ؟ V: ._. چرا یه جواب درست و حسابی به آدمـ نمیدی ؟ تو چنتا کلمه راجب من بگو ؟ :| گفتی ؟ بگو ؟ نگی ولت نیکنمـ :|| بگو ؟ دلیل دوس بودنت با من ؟ چرا من فکر میکنمـ من از بهترین دوستاتمـ ؟ ( نیستمـ جو میدمـ ) چرا ارمیا اول شد تو آکادمی ؟ چرا این مرد تو بفرمایید شامـ اینقدر حرف میزنه ؟ اگه تابستون نیامـ انجمن چی میشه ؟ یه خبر بد بده به من .. که من ُ ناراحت کنه ؟ حالا یه خوب بگو که خوشحالمـ کنه ؟ رمان های دنیل استیل رُ خوندی ؟ مارگارت دیکینسن رُ میشناسی ؟ بنظرت من نویسنده انجمن پزشکی میشمـ ؟ صندلی که روش نشستی چه رنگیه ؟ خوابمـ میاد دیگه :| خُدافظ !
03-06-2015، 23:54
چرا صبح نمیشه الان ؟
چرا بی خوابی زده به کلمـ ؟ خوابمـ نمیبره دیگه :| ![]() چرا تو خوابیدی ؟ چرا وسط دیوار چرخ گوشته ؟ :>> V: ![]() ]vh qhdj ;vn خدافظ :|
04-06-2015، 9:39
عوض شد :|
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |