25-05-2015، 8:13
(07-07-2014، 23:34)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از سوپرنچرال (supernatural) شروع کنیم؟ :|
اخرین قسمتایی که از سوپرنچرال دیدیم...دین نشان قابیلو گرفته بود و دچار نوعی جنون شده بود که فقط دوست داشت از بین ببره و نابود کنه !
فصل 9 این سریال با این کلمه ها تموم شد: (کراولی پادشاه جهنم خطاب به دین) گوش کن چی میگم دین وینچستر احساسی که الان داری مرگ نیست ! نوعی زندگیه ! نوع جدید از زندگی ! چشماتو
باز کن دین ! بیا بریم زیر نور ماه قدم بزنیم!
و...
. دین چشاشو باز میکنه و از مرگ بر میگرده البته به خاطر نشان قابیل که میگن تو افسانه ها اومده قابیل هم میخواسته مرگ رو بپذیره ! به جای اینکه تبدیل به قاتلی بشه که اون نشان
ازش می ساخت ! واسه همین خودشو با خنجر نخستین کُشت ! اون مُرد ! البته شایعات میگن که ! نشان هیچوقت از بین نمیره !!!
و حالا بریم سراغ اسپویلر (:
تو قسمت اخر فصل 3 دیدیم که دین به اینده میره (سال 2014) و میبینه که کستیل هالشو از دست داده و دیگه فرشته نیست و به گروهی پیوسته که صلح طلب هستن و خودش به یه ادم دیوانه تبدیل شده
که زندگی اطرافیانش براش اهمیت نداره و در اخر خودش به وسیله برادرش (سم) که حالا لوسیفر تسخیرش کرده کشته میشه !
حالا جالب اینجاست که در فصل 9 سم خالکوبیه روی سینشو که باعث میشه شیاطپین نتونن تسخیرش کنند رو پاک کرده و حالا راه برای لوسیفر بازه !
هاله ی کستیل هم کم کم داره از بین میره و از قدرتش کم میشه !
خود دین هم که تبدیل به شوالیه ی جهنم شد !
پس باید تو فصل 10 یا 11 شاهد یه نبرد بین این دو تا برادر باشیم ._.
* فقط این وسط من دلم برای گادریل میسوزه که هر موقع اومد کمک کنه خراب کاری بزرگ تری به وجود اورد ولی در اخر وقتی قدرت خودشو متمرکز کرد و خودشو کشت تونست بدرد کستیل بخوره
و فراریش بده تا کستیل هم بتونه حساب متاترون رو برسه ! :|
خیلی فیلم قشنگیه من عاشقشم