01-06-2015، 14:55
به نظرت هیچ کنسولی میتونه از PC برتر باشه ؟ ._.
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||||||||
01-06-2015، 14:55
به نظرت هیچ کنسولی میتونه از PC برتر باشه ؟ ._.
01-06-2015، 15:08
(01-06-2015، 14:55)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کنسـول یـآ هرچی دیگه ._. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/phoca-thumb-m-behsa4.jpg بهترین انتخـآب :|
هلو ددی او ابیرافرا ((:
خب ._. نام و نام خانوادگی ._. شماره تلفن منزل ._. شرایط تاهل ._. شماره تلفن ._. (الزامی ._. ) تا حالا فک کردی برق میره کجا میره ؟ |: بنظرت چجوری رو میز ناحار خوری شام میخورن ؟ |: بنظرت دو جنسه ها کجا مدرسه میرن ؟ |: بنظرت چرا خدا بادمجون را افرید ؟ ._. تابستان خود را جگونه گزراندید ؟ ._. نظرت هدف جعفر از خوندن اینچنین اهنگ هایی چیه ؟ ._. نظرت درباره اختلالات سوماتیک سمپتوم چیه ؟ ._. نظرت درباره لواشک تیش تیش چیه ؟ ._. بهترین مدیر ثابت بخش خبرهاا کیه ؟ ((: تانژانت رو تعریف کن :> بد ترین سوتی که جلو جم دادی جی بود ؟ ._. کاربرد صابون گلنار در چیست (((((: سه مورد رب نام ببر و مثال بزن و یک کودوم رو توضیح بده ._. منو در یک عدد توصیف کن |: بسه دیگه :V با تشکر امیر لوپز :>>>
01-06-2015، 15:26
(01-06-2015، 15:09)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
01-06-2015، 15:27
نظرت در مورد شهرام چیه =)
نظرت راجب من چیه؟ نظرت راجب رضا چیه؟ نماز صبح چند رکعته؟ چند نوع نماز داریم؟ مسجد صف چندم میشینی؟ -_-
01-06-2015، 15:30
(01-06-2015، 15:27)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
01-06-2015، 15:39
زورمـ اومد نیمـ ساعت تایپ کردمـ یهو خروس بی محل وارد اتاقمـ شُد -___-
:||| سَلـآمـ شُتر (..)--+ خوبی ؟ :> چرا خوبی ؟ .. چرا خوب نیستی ؟ .. اَز هیز بازیات برامـ بگو .___. چن بار هیز بازیـ دَر اوردی :||||||؟ V: چرا اینقد بیشعوریـ ؟ .-. .. چرا بدون اجازهـ من ازدواج کردیـ ؟ D: چرا بچه دار شُدیـ یهویی ؟ چرا فیزکـ رُ چـــیــز کردیــ (: ؟ نظرت دربارهـ معلمـ ریاضی ما ( آقایـ خاستگآر ، فامیلشه ._. )چیه ؟V: بهترین مکانی که میتونی فکر کنی چیه ؟ .^. ( راستشو بگی آآآ -_- ) داداش داریـ ؟ چن تا ؟ چن سالشونه ؟ D: نظرت در مورد چـیـز چیه ؟ ^_^ به نظرت چـیـز خوبه ؟( چیز نامـ فردی است ._. ) تو هفته چن بار میریـ حمومـ ؟ من ُ تو 22 تا خط توصیف کن !؟ افراد تو لیستتمـ مختصر و مفید توصیف کُن ! ×× -__- بر میگردهـ به عمت -ـــ- رهــا فیش فیشـو :> .. ← عمت سلامـ رسوند -_- نگــار پرحرفه :| .. ← عمـــه -__-
01-06-2015، 15:49
(01-06-2015، 15:39)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
01-06-2015، 15:59
سلامـ ..
بازمـ دیر رسیدمـ (: ؟! اشکال ندارع ._. نظرت راجب من !؟ ._. جنیفر ؟! ._. همون کِ خصوصی گفتی ^_^ ?! نوچ نوچ ._. خدافس ._.
01-06-2015، 16:01
زندهـ هنو ؟ .-.
بمیری ایشـالـآ :> آمین (: اسمـ مامانت ؟ اسمـ بابات ؟ اسمـ ننت ؟ اسمـ مامان ننت ؟ اسمـ بابای ننت ؟ اسمـ داداشت ؟ .__. اسمـ خواهرت ؟ نَ نمیخواد :| اسمـ چیز ؟ .-. از کی تنفر داری تو فلش ؟ چه چیزیُ به من نگفتی ؟ چرا اینقد سیریشی ؟ خیلی زِر میزنی کمـ ترش کُن .. :/ برو گمشو کار دارمـ بعد میامـ !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |