امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تکلیف بدهی رژیم صهیونیستی به ایران چه می شود؟

#1
تکلیف بدهی رژیم صهیونیستی به ایران چه می شود؟ 1
مقامات رژیم صهیونیستی می گویند از اجرای حکم دادگاهی در سوئیس مبنی بر پرداخت بدهی یک میلیارد و 100 میلیون دلاری خود به ایران خودداری می کنند.
بر اساس گزارش ها، رژیم صهیونیستی این مبلغ را قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1979 و به سبب مشارکت در طرح احداث خط لوله مشترک به ایران بدهکار است.

به گزارش خبرآنلاین وزارت اقتصاد رژیم صهیونیستی در بیانیه ای اعلام کرد تل آویو به استناد قانون مبادلات تجاری با کشور دشمن بر این باور است که انتقال پول به کشور دشمن از جمله شرکت ملی نفت ایران ممنوع است.

منشأ این مناقشه به سال 1968 باز می گردد، زمانی که ایران تحت حکومت رژیم شاه قرار داشت. شرکت نفتی ایلات اشکلون به عنوان یک بنگاه مشترک بین یک شرکت رژیم صهیونیستی به نام ترانس آسیاتیک اویل  و شرکت ملی نفت ایران به منظور انتقال نفت ایران به اروپا تشکیل شد.

در آن زمان، نفت ایران از طریق کشتی به بندر الیات در شمال بندر عقبه در فلسطین اشغالی، سپس ازطریق شبکه ای از خطوط لوله به اشکلون در ساحل دریای مدیترانه منتقل می شد و در نهایت از طریق بندر حیفا برای مشتریان اروپایی ارسال می شد.

شرکت ملی نفت ایران از طریق همکاری با این شرکت 14 میلیون و 750 هزار متر مکعب نفت خام منتقل کرد که ارزش آن 450 میلیون دلار بر آورد می شود.

از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسد، این شرکت در حال حاضر در چارچوب فلسطین اشغالی فعالیت می کند و دیگر بنگاهش مشترک بین تهران و تل آویو محسوب نمی شود.

دادگاه سوئیس در حکم خود اعلام کرد این شرکت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی سهم خود را برای خرید و انتقال نفت ایران به یک بندر در اسرائیل پرداخت نکرده است. قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شاه و اسرائیل علیه کشورهای عربی منطقه با یکدیگر هم پیمان شده بودند.

پس از پیروز انقلاب اسلامی - زمانی که تهران اعلام کرد رژیم غاصب صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسد - اسرائیل همه اموال و دارایی های ایران را در قلمرو فلسطین اشغالی ضبط کرد. این خط لوله مشترک نیز از جمله دارایی های مشترکی بود که رژیم صهیونیستی آن را غصب کرد.

ایران سه بار به دادگاه های بین المللی در سوئیس و فرانسه شکایت کرد البته نه فقط به سبب میلیاردها دلاری بدهی رژیم صهیونیستی به سبب استفاده آنها از این خط لوله مشترک، بلکه به سبب ضبط دیگر اموال ایران توسط تل آویو.

بر اساس گزارش های منتشر شده ، در حکم دادگاه سوئیس آمده است اسرائیل باید 14 میلیون و 500 هزار متر مکعب نفت خام را به ایران باز گرداند.

در سال 1989 این دادگاه حکم داد رژیم صهیونیستی باید 500 میلیون دلار به شرکت فیمارکو آنستالت - زیرشاخه شرکت ملی نفت ایران - پرداخت کند اما اجرای آن حکم به سبب مناقشه بر سر موضوعاتی از قبیل میزان سود ناشی از این مبلغ بدهی به حالت تعلیق در آمده بود.

بر اساس حکم دادگاه، بدهی رژیم صهیونیستی نه تنها شامل یک میلیارد و 100 میلیون دلار سهم مشارکت در خط لوله مشترک نفتی بلکه همچنین شامل هفت میلیون دلاری می شود که ایران برای انجام مراحل حقوقی شکایت خود به دادگاه ها پرداخت کرده است.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart ارتش آمریکا نخستین آتشبار "گنبد آهنین" را از رژیم صهیونیستی تحویل گرفت
Heart اقلیم کردستان عراق بیش از ۲۸ میلیارد دلار بدهی دارد
  گزارش| تکلیف تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس چه شد؟
Heart مخالفت وزیر خارجه رژیم صهیونستی با طرح نتانیاهو برای الحاق دره اردن
Heart دادگاه صهیونیستی یک اسیر فلسطینی را به ۴ بار حبس ابد محکوم کرد
Heart رونمایی رژیم صهیونیستی از اولین پهپاد جاسوسی سه بعدی جهان
  حملات سایبری گسترده به تأسیسات زیربنایی رژیم صهیونیستی با عبارت «شمارش معکوس برای محو
  بازتاب سخنرانی روز قدس امام خامنه‌ای در رسانه‌های عبری زبان رژیم صهیونیستی
  چین از آمریکا خواست بدهی‌هایش را به سازمان ملل بپردازد
  تلاش فرانسه برای پاسخ قاطع اتحادیه اروپا به رژیم صهیونیستی در پرونده الحاق

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان