23-05-2015، 6:12
خیلی سال پیش یک پسری بود که با مادربزرگش زندگی میکرد.آنها در یک خانه کوچک در اسکاتلند زندگی میکردند.نام پسر جیمز وات بود.
|
اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) |
||
23-05-2015، 6:12
خیلی سال پیش یک پسری بود که با مادربزرگش زندگی میکرد.آنها در یک خانه کوچک در اسکاتلند زندگی میکردند.نام پسر جیمز وات بود.
23-05-2015، 8:24
این ماله انگلیسی اول یاا دوم دبیرستان نیس؟
23-05-2015، 10:42
سال ها پیش پسری بود که با مادر بزرگش زندگی می کرد آن ها در خانه کوچکی در اسکاتلند زندگی می کردند نام پسر جیمز وات بود.
23-05-2015، 10:48
؟؟؟؟؟؟؟ببخشید mame یعنی چی؟؟
23-05-2015، 13:56
ردینگ سال اول دبیرستان؟؟؟؟
کلی نفر معنی کردن دیگه نیازی به ترجمه من نیست
24-05-2015، 11:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-05-2015، 11:18، توسط ✓SHINE AGAIN✓.)
منم ترجمه کردم با اینکه دبیرستانی نیستم
سال های قبل پسری بود که با مادر بزرگش در یک خونه ی کوچیک در اسکاتلند زندگی می کرد.اسم پسر جیمز وات بود. منم ترجمه کردم با اینکه دبیرستانی نیستم سال های قبل پسری بود که با مادر بزرگش در یک خونه ی کوچیک در اسکاتلند زندگی می کرد.اسم پسر جیمز وات بود. جایزمو بده منم ترجمه کردم با اینکه دبیرستانی نیستم سال های قبل پسری بود که با مادر بزرگش در یک خونه ی کوچیک در اسکاتلند زندگی می کرد.اسم پسر جیمز وات بود. جایزمو بده منم ترجمه کردم با اینکه دبیرستانی نیستم سال های قبل پسری بود که با مادر بزرگش در یک خونه ی کوچیک در اسکاتلند زندگی می کرد.اسم پسر جیمز وات بود. جایزمو بده منم ترجمه کردم با اینکه دبیرستانی نیستم سال های قبل پسری بود که با مادر بزرگش در یک خونه ی کوچیک در اسکاتلند زندگی می کرد.اسم پسر جیمز وات بود. جایزمو بده
24-05-2015، 12:04
ریدینگ درس 3 سال اول دبیرستان هست
24-05-2015، 12:09
سالها پیش ی پسر با مادربزرگش زندگی میکرد.انها در یک خانه ی کوچک در اسکاتلند زندگی میکردند.اسم پسر جامر وات بود..
ی چیز بذارین سخت باشه اینا که.....
25-05-2015، 17:00
چندین سال پیش یه پسری بود که با مادر بزرگش زندگی میکرد.آنها توی خانه ی کوچکی در اسکاتلند زندگی میکردند.اسم پسر جیمز وات بود.
خیلی اسون بود
26-05-2015، 8:15
چندین سال پیش یک پسر با مادربزرگ خود در یک خانه کوچک به نام MAME scotland.the زندگی می کردند . آن پسر جیمز وات بود.
| ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|