امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 239

وای فاطی اگه قدیمی تو.من فسیلم 0_0تیکه نبودا داداش.
جدی بای دیگه
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Spell † ، ThisIsMe
آگهی
ســلـآمـ آقــای اهورا (:

مرضی ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، an idiot
نظرتون راجب عشخ من ؟ ._.*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|
 سپاس شده توسط Interstellar ، an idiot
سلام.
 سپاس شده توسط Spell † ، an idiot
ماهان ._.
 سپاس شده توسط Interstellar ، an idiot
(22-05-2015، 18:23)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرتون راجب عشخ من ؟ ._.*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|

اون عشقِ منه که..
 سپاس شده توسط an idiot ، Spell †
(22-05-2015، 18:21)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2015، 18:19)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2015، 18:15)×WrOnG TuRn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2015، 18:13)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
exanimate ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parmida.a ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ThisIsMe ، 1 مهمان

دوس دآرم اسپم بدم :|

+

سلـآم

سلام نویسنده جان.__.

عه اسمت خرآب شد :>

چـطـوری مدیر مهـربـآن ؟  ._.

××

فـآطـی کـدوم فــآطیـهـ ؟!

از بچه های قدیمه..
فک نکنم بشناسی..
directioner girl
(:

هــآ چـرآ میشنــآسم (:

همین جـوری دورآدور
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ThisIsMe
(22-05-2015، 18:22)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای فاطی اگه قدیمی تو.من فسیلم 0_0تیکه نبودا داداش.
جدی بای دیگه

فلش سه دستست..
قرون سلطان
قرون تیر ماه
قرون بعد تابستون 93

شما تو دسته قرون سلطانی:|
من و فاطی و اینا تو دسته قرون تیرماه..

بقیه اهالی هم تو دسته قرون بعد تابستون 93 هستند._.
 سپاس شده توسط ThisIsMe ، parmida.a ، tyjtfhdhr
(22-05-2015، 18:23)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان ._.

خوبی؟

دلم برات تنگ شده بود..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Spell †
(22-05-2015، 18:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2015، 18:16)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی فاطی?:/مظلوم:/شوخی جالبی بود:/

اینجوری نگاش نکن._.
ی شاسمیخ مامانی و ملوسیه((=
گ.ن :|

نقل قول: ب نظر من با همین اکانت پیشرفت کن ._.
بازم گ.ن :|

مرضیه گاو هوییییییی <____>
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان