امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 239

(16-05-2015، 18:20)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:14)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ >_<

زنم._.

شوهرمـ ._.
._.
چ لاو میترکونن._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Navisa. ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(16-05-2015، 18:19)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:17)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا غذا شترا چیه ؟

همون نوش جونم

هیم هامـ خخ
آره مث غذای تو-ــ-

یه روز از غذام بت دادما ..

نمیزاری آدم بت محبت کنه :V
 سپاس شده توسط Mαяѕє
(16-05-2015، 18:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:18)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:16)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:15)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر این رو هم قبول کنیم ب خاندانمون؟._>

مرضی جامون کمه و خانواده پر جمعیت شده ._.

هیم

ولی میتونی جای امیر باشی ..

قبول میکنمـ ._.

تصویب شد .

امیر گمشو بیرون از خانواده :|

امیر بیا برای اخرین بار بغلت کنم

+--( .. )--+

p336

خب خوش حال شدیم ._.

مرضی :>

(16-05-2015، 18:18)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:16)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:15)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر این رو هم قبول کنیم ب خاندانمون؟._>

هیم

قبول میکنمـ ._.

تصویب شد .

+--( .. )--+

p336

خب خوش حال شدیم ._.

برو اون ور._>
من میرم تیم عرفانینا اهورا رو هم میبرم-_-
بعد برو با مرضی خوشبگذورنین._>
تو ی خونه بزرگ._>
تنها._>
خالی._>
:|||||

من و قاطی نکن:v
من پیش سحر میمونم(.. )
ب پوست خیار فروختمت:|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Navisa. ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
نقل قول: زنم._.

نقل قول: شوهرمـ ._.

:|

اینجا خونواده نشسته برید تو پ خ ._.
گفتگوی آزاد 239 18
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(16-05-2015، 18:22)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانواده من اینم عروستونه:|

خانوادت کی ـان ؟ .__.

ببین کَسی منو محل نمیده :|

ببین گُفتگو از دست من اومد بیرون ._.

ببین همه یادشون رفته .. ببین >__<

:||| و در آخر ب *ـونم

:||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد 239 18
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، αѕтer
(16-05-2015، 18:22)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:20)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:14)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ >_<

زنم._.

شوهرمـ ._.

-_-

(16-05-2015، 18:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم

قبول میکنمـ ._.

تصویب شد .

+--( .. )--+

p336

خب خوش حال شدیم ._.

هیم

قبول میکنمـ ._.

تصویب شد .

+--( .. )--+

p336

خب خوش حال شدیم ._.

برو اون ور._>
من میرم تیم عرفانینا اهورا رو هم میبرم-_-
بعد برو با مرضی خوشبگذورنین._>
تو ی خونه بزرگ._>
تنها._>
خالی._>
:|||||

من و قاطی نکن:v
من پیش سحر میمونم(.. )
ب پوست خیار فروختمت:|

گمشو-_-
:>
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-05-2015، 18:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ >_<

زنم._.

شوهرمـ ._.
._.
چ لاو میترکونن._.
(.. )
نون میدیم:vv
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-05-2015، 18:23)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآلــآ(:
 سپاس شده توسط Navisa. ، αѕтer
(16-05-2015، 18:23)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوادت کی ـان ؟ .__.

ببین کَسی منو محل نمیده :|

ببین گُفتگو از دست من اومد بیرون ._.

ببین همه یادشون رفته .. ببین >__<

:||| و در آخر ب *ـونم

:||||

خوبی ؟ ( .. )

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-05-2015، 18:23)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پتی بور رو بخور حرف مفتم نزن فیلم دارع ب جای حساسش میرسه._>
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان