30-08-2014، 16:23
فقطـــ بســـکتـــــ
|
○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○ |
|||||||||||||||||||||||
30-08-2014، 16:23
فقطـــ بســـکتـــــ
06-09-2014، 10:45
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شغل اول لیونل مسی فاش شد !
عکسی که از کودکی لیونل مسی منتشر شده و وی را در لباس آتشنشانی و یک سبیل قلابی نشان میدهد، ۴۸۲ هزار لایک خورده و هفت هزار نفر برای وی پیغام گذاشتهاند.
بر پایه گزارش فاکس نیوز، در این عکس، به غیر از مسی، دختربچهای هم به چشم می خورد که لباس پزشکی بر تن دارد که به نظر میرسد خواهر مسی باشد.
در پانویس عکس این توضیح به چشم میخورد:”اولین شغل مسی”.
در یکی از کامنت ها ، مسی با این سبیل به هیتلر تشبیه شده و بسیاری دیگر خواهان این شدهاند که بدانند آن دختر کیست.
مجله آنلاین “موندو دیپورتیوو” نوشته این عکس از آلبوم یک موسسه خیریه به دست آمده که مسی پشتیبان مالی آن است.
منبع: مهر
10-09-2014، 7:46
نخستین واکنش کی روش به ارسال ایمیل کفاشیان
ساعت 14 روز گذشته علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال قرارداد تنظیم شده را برای کارلوس کی روش ارسال کرد.
مربی پرتغالی در این باره گفت: «روز گذشته در لیسبون نبودم و در خارج از شهر به سر می بردم. وقت نکردم حتی ایمیلم را چک کنم. امروز به طور قطع قرارداد را می خوانم و به زودی به فدراسیون فوتبال پاسخ می دهم.»
11-09-2014، 13:14
ممنونم
13-09-2014، 17:35
رکورد جهاني پژمان نوري
پژمان نوري در بازي با نفت تهران 5 بار پست بازي خود را به دستور کادرفني تغيير داد.
به گزارش "ورزش سه" بازيکن شمالي استقلال تهران در بازي مقابل نفت تهران که منجر به شکست دو بر صفر آبيپوشان شد 5 بار پست بازياش را تغيير داد.
نوري بازي را در پست دفاع چپ آغاز کرد و دقايقي بعد که استقلال با يک گل عقب افتاد، يک خط جلوتر و در هافبک چپ به ميدان رفت. مصدوميت خسرو حيدري و حضور رمضاني باعث شد تا طي يک جابجايي نوري دوباره به دفاع چپ بازگردد. بين دو نيمه هم با تغييراتي که به وجود آمد هاشم بيگ زاده به دفاع چپ بازگشت تا نوري اين بار به سمت مقابل و دفاع راست برود. اما اين پايان سرگيجه نوري نبود و اين بازيکن بعد از حضور خرسندنيا به دفاع چپ بازگشت. با 5 تغيير در يک بازي ميتوان پژمان نوري را صاحب رکوردي جهاني در اين زمينه دانست.
13-09-2014، 22:42
ممنونم
کروش عازم مالزی شد
سرمربی تیم ملی ایران برای شرکت در کارگاه آموزشی فوتبال عازم مالزی شد.
کارلوس کروش سرمربی تیم فوتبال ایران ساعت 21 دیشب برای شرکت در کارگاه آموزشی فیفا که در مالزی برگزار میشود عازم این کشور شد.
این کارگاه از روز پنجشنبه آغاز خواهد شد.
جدول لیگ یک
14-05-2015، 20:32
بچه ها تیراکتور فردا بازی مهمی داره اگه برنده شه اول میشه دعا کنید
. . . یاشاسین تراکتور
15-05-2015، 11:05
اسطوره فوتبال آرژانتین اعتقاد دارد که از مسی گل های زیباتری بثمر رسانده است .
دیگو مارادونا اعتقاد دارد که لیونل مسی در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا است .
مارادونا به سی ان ان گفته است :" من فکر می کنم که گل ها باید با سبک مشخصی بثمر برسند . فکر می کنم مسی در حال پیدا کردن سبک گلزنی مخصوص به خودش است ولی در این بین موفق شده گل های زیادی بزند . به احتمال زیاد سبک خودش را به زودی پیدا می کند. فکر می کنم که من از همان ابتدا سبک خودم را داشتم برای همین فکر می کنم که احتمالا در این زمینه از مسی بهتر بودم ولی مسی ۳۰۰ گل زده است در حالی که من کمتر از ۲۰۰ گل در دوران فوتبالم بثمر رساندم . نکته این است که گل های من زیباتر بودند . " اخبار ورزشی - نود
16-05-2015، 8:05
هاشم بیک زاده با اینکه از دقیقه یک کنار زمین گرم می کرد، برای آبی ها به میدان نرفت.
به گزارش خبرآنلاین مدافع ملی پوش استقلال به دلیل مسمومیت شدیدی که شب بازی با تراکتورسازی داشت، تنها 60 دقیقه برای آبی ها بازی کرد.
اوضاع جسمانی او پس از این بازی هم بهتر نشد و در طول هفته گذشته نتوانست به خوبی تمرین کند.
او قبل از دربی به قلعه نویی گفت شرایط بازی را ندارد با این حال پس از شروع بازی، سرمربی آبی ها از او خواست تا گرم کند و در صورت آمادگی به زمین برود اما بیک زاده پس از 20 دقیقه گرم کردن، به قلعه نویی گفت از نظر بدنی شرایط مناسبی ندارد. به همین دلیل او در دربی به میدان نرفت.
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|