07-05-2015، 14:20
(07-05-2015، 14:18)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 14:16)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخ
(07-05-2015، 14:14)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 14:12)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما صداش کردی...؟
(07-05-2015، 14:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم واس همه ی بچه ها تنگ شده._.
علی ایمان اهورا عرفان و کلا همه اوناییی ک پارسال تابستون باشون بودیم..
بهترین دوستای دنیا..
هرکی با لیست دسوتام بتونه دوست شع مطمن باشع سعادتمند شده._.
خیلی با جنبه و باحالن._.
من سعی میکنم باهمه دوسشم
ولی بدبختی اینه ک محل نمیزارنo_0
(07-05-2015، 14:11)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهان...!
صداش کن...!
خوابه شاید...!
البته تا الان...!
صداش کن...!
خخخ
شاید مرده!
مزاحم مرده نمیشم!
حتما دیشب چیز میز خورده
(07-05-2015، 14:12)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه میخوره...؟
(07-05-2015، 14:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم واس همه ی بچه ها تنگ شده._.
علی ایمان اهورا عرفان و کلا همه اوناییی ک پارسال تابستون باشون بودیم..
بهترین دوستای دنیا..
هرکی با لیست دسوتام بتونه دوست شع مطمن باشع سعادتمند شده._.
خیلی با جنبه و باحالن._.
من سعی میکنم باهمه دوسشم
ولی بدبختی اینه ک محل نمیزارنo_0
(07-05-2015، 14:11)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهان...!
صداش کن...!
خوابه شاید...!
البته تا الان...!
صداش کن...!
خخخ
شاید مرده!
مزاحم مرده نمیشم!
حتما دیشب چیز میز خورده
بهش نمیخوره...!
حوصله اون چشاشو ندارم غضمیت زشت:|
پ۰۰ن۰۰۰پ بو میکنه:|