04-05-2015، 18:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-05-2015، 18:48، توسط ρѕуcнσραтн.)
دوباره منو غمِ پاییز...
دوباره مردی ک سر حل نیست...
دوباره من، دوباره غم، دوباره کم میارم از عشقی ک دیگه سر پا نیست
پَ من چی :|
دوباره مردی ک سر حل نیست...
دوباره من، دوباره غم، دوباره کم میارم از عشقی ک دیگه سر پا نیست
(04-05-2015، 18:45)♪♥★nanaZ★♥♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2015، 18:43)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من بآ تو بودم.-.
(04-05-2015، 18:42)♪♥★nanaZ★♥♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2015، 18:41)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خُدافس
چرا نمیتونم ازش خوشم بیاد؟>_<
خدافظ:|
با تو فاطی نبودم._.
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ChaRizMa~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خونه خوبه ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♪♥★nanaZ★♥♪
جالبِ:>
پَ من چی :|