امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگوی آزاد » 236 «

(01-05-2015، 21:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2015، 21:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2015، 21:08)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2015، 21:07)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2015، 21:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر سحرو اذیت کنی با نویسندگیت خداحافظی میکنی -_-

من کسیو اذیت نمیکنم با کسی هم در نمیفتم ..

افرین پسر V:

کار خوبی میکنی v:

دیگه بسه..
-_-

باشه |:

فقط یه جمله تو پ.خ میگم:|

تو پ . خ بگو اونجا دستم باز((:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mason
آگهی
(01-05-2015، 21:10)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جایی ام رُزی فردا برات میفرستم ._. ..ولی شمارتو ندارم حواسم نبود حذف کردم واستا خصوصیمو باز کنم بفرست ._.*
مُحمد ..حواسم نبود  cry girlاخطار مخطار پخطار ندی._.

تا آخر خرداد شارژ ندارم cry girl
 سپاس شده توسط Faust ، Mohammad 77
خُب تا اخره خُرداد میفرستم برات ._. ..فقط به خودم حق داری اس بدی >_< :|
 سپاس شده توسط Mason ، tyjtfhdhr
(01-05-2015، 21:12)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـــــی T___T ...
 سپاس شده توسط Mason ، Faust
(01-05-2015، 21:08)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2015، 21:07)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2015، 21:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر سحرو اذیت کنی با نویسندگیت خداحافظی میکنی -_-

من کسیو اذیت نمیکنم با کسی هم در نمیفتم ..

افرین پسر V:

کار خوبی میکنی v:

._. ؟

من و امير داشتيم يه بحث خواهرانه - برادرانه ميكرديم

الانم تموم شد ..
گـفـتگوی آزاد » 236 « 167
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، tyjtfhdhr
(01-05-2015، 21:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2015، 21:12)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـــــی T___T ...

خفه -_-
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، tyjtfhdhr
اصن من میرم با محمد دوس میشم
محمد قبول میکنی ک عشقم بشی:>؟
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(01-05-2015، 21:17)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2015، 21:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـــــی T___T ...

خفه -_-

کارت بانکی میخوای بدم T_T

(01-05-2015، 21:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من میرم با محمد دوس میشم
محمد قبول میکنی ک عشقم بشی:>؟

زن جدید نمیخوام ._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mason
مهری خود ب خود حذف میشن :|

درخواست دادمـ قبول کن (:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Faust
slm
._.
گـفـتگوی آزاد » 236 « 167
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان