18-04-2015، 12:53
سپاس
.
.
.
.
.
.
|
ܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨنسخه"6" |
|||||||||||||||||
18-04-2015، 12:53
سپاس
. . .
آره (:
یه آدمــآیی هستن که خیلی چیزآرو نمیتونن بفهمن ! یه چیزآیی مث خــآطره ، وفــآ .. منظورم شخص خــآصی نیس ، پس کسی جوگیـر نشهـ ... رهــآ میفهمه من منظورم بـآ کیــآس (: درضمن .. دوستــآن .. مـآهـآن .. چیزیو به من نبندین ! من پـآیه ثـآبت اینجــآ بودم یه زمــآنی .. شمــآهـآ عوض شدین و رفتین .. من آخریتونم فقط ! مریم 1 ، مریم 2 ، نگــآر ، حسن ... حتی خود تو مـآهـآن (: میدونم یه چیزیت شده بود که نمیگفتی .. امــآ به هرحــآل .. میشد وقتی دآرم میرم از قصد خودتو بد نشون ندی (: دلم برآ تک تکتون میشهـ .. همتون همیشه کنــآرم بودین .. مرسی که بودین (: دیگه نمیخوآم ازاین حرفـآ بزنم و فقط بـآعث اذیتتون بآشم .. دیگه وآقعا میرم .. شرمنده ی همتونم .. برمیگردم ولـی ((: به یــآد قدیمــآ قبلی شهربـآزی ..! خدآفظ
18-04-2015، 15:08
فری»_«
خر راه راه من می دونم دلت واسه شترت تنگ میشه=| واسه همین زود برمیگردی-_-
18-04-2015، 16:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-04-2015، 16:49، توسط Interstellar.)
هــه.. بر میگردمـ..
من چیزیمـ نیست.. الکیمـ خودمو بد نشنون ندادمـ.. (: من عوض نشدمـ.. دلیل نمیشه چون شماها فرق کردین فکر کنید منمـ فرق کردمـ.. به هر حال .. مهمـ نیست.. منمـ عوض میشمـ.. ▬ رها یادش بخیر.. :| ▬ قبلــی نوشمک
19-04-2015، 19:29
بَسـ کنید .. چیه ؟ به جون همـ افتادید که چی مثلا ؟ .. اول و آخرش هممون از اینجا میریمـ .. یکی یه مشکلی داره نمیتونه چن روز بیاد .. دلیل فریما همـ یه جورایی قابل قبوله !
فریما تو همـ شلوغ نکن .. ماهان چون دوست داره اینجوری میگه وگرنه اون بیشتر از همه دلش برا تو قُزمیت تنگ میشه ! بله یه چیز دیگه .. اینکه اینجا گفتگو ازاد نیست که حرف میزنید حرفاتون رو در پ.خ تخلیه کنید ^_^^_^^_^ .. رها همین الان یهویی V: ._. فریما دلمـ برات تنگ نمیشه .. ._. پ.خ رُ نباید میبستدی .. ▬ قبلی هر چه که بخوهد .. رامن دوست داره فکر کنمـ ^_^
19-04-2015، 19:32
سپاس
. . . .
19-04-2015، 20:33
اب زرشک !
×× حسن اب زرشک دوست داشت ._.
19-04-2015، 21:08
منـ هر کاری براشـ کنمـ خوشحالـ نمیشهـ
xxx ...!
20-04-2015، 17:43
نیدونمـ !
20-04-2015، 17:46
سپاس...
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|