امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

(15-04-2015، 13:14)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:13)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:12)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا امیر راست گفتم...

ب من چه:|
من با اهورا سخن گفتم._.
دقت کنید سخن._.

خلاصه من دختر هنرمندی هستم

حیف من مدیرم:v
حیییییییییفففففففف
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG
آگهی
(15-04-2015، 13:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:06)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:02)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلن

خودمونیم اخه بت نمیااد
چرا؟
به خدا راست میگم...مسابقه هم داریم چند وقت دیگه..واااااااااای
من والیبالم خیلی خوبه...کلا همه چیم خوبه Sleepy  Sleepy

الان امیر ایجا بود ی چیزی میگف:|
الان نیس من میگم
اعتماد ب نفس تو رو من داشتم با مگس کش ب اسراییل حمله میکردم Big Grin

استفراغ داشت شده بود سوپ جو:>>>>>

اورین اورین اینم زیاد میگه((=
من اخطار نمیوام این دم اخری._.
(15-04-2015، 13:14)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:13)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:12)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا امیر راست گفتم...

ب من چه:|
من با اهورا سخن گفتم._.
دقت کنید سخن._.

خلاصه من دختر هنرمندی هستم
خوشا ب سعادتت:V
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG ، محمدرضا..
(15-04-2015، 13:14)m@hsa 12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامم

سلووم خانومیی
گاهــی باید نباشــی ... تا بفهمــی نبودنت واسه کی مهمه ...
.
.
.
؟! اونوقته که میفهمی بایــد همیشه با کی باشی ....
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
منم آدمم ها
؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG ، ÃiÐå joÔÑ ، محمدرضا..
(15-04-2015، 13:15)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زامبیا تتلو باز خدافظی کرد Rolleyes
پیجشو داره به انجمن خیریه و اینا میده Shy
دور روز دیه برمیگرده میگه غلط کردم:|
خیلی وختا کم اوردم خدافظی کردم ولی بازم اومد و این حرفا((=

حالم از تتلو بهم میخوره ب اینا میگن رپر؟؟؟

ب اسطوره من توهین نکن:v
جیگیلی جیگیلی منه Big Grin
تتل بکر بغدادی
Big Grin

(15-04-2015، 13:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:06)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟
به خدا راست میگم...مسابقه هم داریم چند وقت دیگه..واااااااااای
من والیبالم خیلی خوبه...کلا همه چیم خوبه Sleepy  Sleepy

الان نیس من میگم

ب حرف حاجیت گوش کن اخطار مخطار یخدی._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، мoвιɴα т ، ÃiÐå joÔÑ ، محمدرضا..
(15-04-2015، 13:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:15)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2015، 13:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتل بکر بغدادی
Big Grin

اسطوره؟؟؟؟خخخخخخخخ
گاهــی باید نباشــی ... تا بفهمــی نبودنت واسه کی مهمه ...
.
.
.
؟! اونوقته که میفهمی بایــد همیشه با کی باشی ....
 سپاس شده توسط محمدرضا..
(15-04-2015، 13:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتل بکر بغدادی
Big Grin

ریدم تو اسطورت فقط ابلیس
بغض یعنی خنده های ساختگی
شکنجت بکننو تو مبادا آخ بگی
همه منتظرن یه جایی قاف بدی
بکوبنت زمین فردا نتونی راه بری
خخخخخخخخ

نه خوشم اومد آدمای باحالی آنلاینن
 سپاس شده توسط محمدرضا..
رو دادم دیه پروو نشید
فش و توهین-->اخطار
تکرار-->تعلیق ارسال
 سپاس شده توسط ÃiÐå joÔÑ ، tyjtfhdhr ، محمدرضا.. ، Berserk

تتل بکر بغدادی
Big Grin

(15-04-2015، 13:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان نیس من میگم

ب حرف حاجیت گوش کن اخطار مخطار یخدی._.

حاجیت خودش..

:V
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، محمدرضا..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان