10-04-2015، 15:48
بله...
نماد عقل نیست
بلکه نماد هوی و هوسه
نماد عقل نیست
بلکه نماد هوی و هوسه
|
می دانید چرا شراب حرام است؟ |
||||||||
10-04-2015، 15:48
بله...
نماد عقل نیست بلکه نماد هوی و هوسه
10-04-2015، 16:11
(10-04-2015، 15:48)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باشه شما درست میگی ولمون کن مرغ همسایه یه پا داره یا همون خر سیاه سر سه راه(این فحش نیست)
10-04-2015، 16:34
قبلن در قرآن نوشته شده بود خوردن مقدار کمی شراب اشکالی ندارد اما نمی دونم زمان کدوم شاه پهلوی بود به وسیله ی یه نفر به علت اینکه خود پیامبربا تفکر خودش اینو نوشته همراه با یه چیزایی دیگه پاک شد حالا خودم هم نمی دونم این داستان راسته یا نه برید یه سرچی بکنید شاید دروغ بود
10-04-2015، 16:53
قبلن در قرآن نوشته شده بود خوردن مقدار کمی شراب اشکالی ندارد اما نمی دونم زمان کدوم شاه پهلوی بود به وسیله ی یه نفر به علت اینکه خود پیامبربا تفکر خودش اینو نوشته همراه با یه چیزایی دیگه پاک شد حالا خودم هم نمی دونم این داستان راسته یا نه برید یه سرچی بکنید شاید دروغ بود
حضرت عباسی اسم کتاب اسمانی مسلمونا رو میدونی؟؟ نه خدایی؟؟ نقل قول: اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم: وقتی پیامبر مبعوث میشه نمیتونه بیاد یدفه ای ب مردم بگه شراب نخوردید مسلما هیچکسی زیر بار نمیره و... ولی وقتی ایه میاد مشروب رو کمش کنید (مکروه) اروم اروم ب مردم القا میشه ک کم بخوریم بهتر و در اخرین بار به صراحت میگه خوردن مشروب حرام ... پ ن : منظور از میگه یعنی خدا ایه نازل میکنه ... نقل قول: باشه شما درست میگیمعلومه که ما درست میگیم نمیتونی حرف بزنی گل واژه تلاوت نکن نقل قول: ان گندم نماد علم ودانش بودهربط داره خیلیم ربط داره دلیلی که جضرت ادم از بهشت به زمین نزول میکنه به خاطر نا فرمانی از خدا ...!! بهتره ارسال قبلیمو دوباره بخونی
10-04-2015، 20:32
نقل قول: اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم:تا جايى كه من ميدونم قران تنها كتاب اسمونى هستش كه در اون هيچكس دست نبرده و عوضش نكرده .. الان حرفايى كه شما ميزنيد به صراحت داره ميگه كه قران چند دفعه توسط پيامبر كم و زياد شده اول گفته مكروه بعد حرام ! فك نميكنم خدا انقدرى بى كار باشه (اعوذو بالله) كه يه چيزو صد دفعه به پيامبرش به حالت هاى مختلف حالى كنه و ايه بفرسته
10-04-2015، 20:53
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خانه » دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. The Art of Science » تمایلِ به حمایت از انتخاب تمایلِ به حمایت از انتخاب اگر به گذشته خود نگاهی کنید و بر بحثها و گفتوگوهای خود نگاهی اجمالی بیندازید، حتما به موارد زیادی در گذشته خود برخورد میکنید که بر تصمیمات و نظرات خود پافشاری میکردید و حال برای شما مسلم شده که آن تصمیم، تفکر و یا اعتقاد به کل و یا تا حد زیادی اشتباه بوده. اکنون شاید این پرسش برای شما مطرح شود که چرا چنین محکم و مدعیانه از تفکر خود دفاع میکردید. برای دلگرمیتان میتوانیم بگوییم که این پافشاری شما، از دیدگاه روانشناختی تا حدودی قابل بررسی است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تمایلِ به حمایت از انتخاب « به انگلیسی Choice-supportive bias » ، یکی دیگر از جهتگیریهای شناختی مفز ماست. در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جهتگیری شناختی Cognitive Bias شخص تصمیمگیرنده فقط به صرف این که آن تصمیم را گرفته، بر آن پافشاری و تاکید میکند. از دیدگاه شخص ما، تصویری که ما از تصمیمات خود در ذهن خود داریم گاهی به اندازهی خود آن تصمیم پر اهمیت هستند، به خصوص در مشخص کردن این که این تصمیم تا چه اندازه احساس پشیمانی و یا رضایت برای ما به ارمغان میآورد. برای درک بهتر مثالی ارائه میدهیم. شما یک تلفن همراه Iphone 6 Plus خریدید و دوست شما یک . Galaxy Note 4 شما و دوستتان در مورد گوشیهایتان با هم بحث میکنید و به نوعی گوشیهای خود را به رخ هم میکشید. معمولا در چنین موقعیتی شما از نقاط ضعف گوش خود چشم پوشی کرده و نقاط قوت آن را برشمرده و برجسته میکنید و بلعکس ایرادات گوش دوستتان را گوشزد کرده و نقاط قوت آن را برنمیشمرید. گوشی Iphone به صرف اینکه تصمیم شما بوده مورد حمایت شما قرار گرفته است. و چه بسا شما تا حدودی بر این آگاه هستید که گوشی شما در بسیاری از موارد از گوش دوستتان ضعیفتر عمل میکند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [img=459.39999997615814x269.39999997615814]http://www.gomaneh.com/wp-content/uploads/2015/02/%DB%B3%DB%B2%DB%B2%DB%B3%DB%B1-300x176.jpg?bf83d1[/img] اگر بخواهیم این پدیدهی روانشناختی را در یک جمله خلاصه کنیم این طور میتوان گفت که : «این گزینه، انتخاب من بوده و در نتیجه بهترین گزینه است.
[color][font]سیستم ادراک و شناخت ما، ذهنیت ما را به شکلی در به خاطرسپاری تصمیمهایمان مغشوش میکند که، جنبهها و نتیجههای مثبت تصمیم، فارغ از اینکه در تصمیمگیری اصلی ما وجود داشتهاند یا نه، به عنوان بخشی از تصمیم ما به خاطر سپرده شده و گزینهها منفی به تصمیماتی رد شده توسط ما مرتبط میشوند. به شکل ساده این گونه میتوان گفت که سیستم شناخت و ادراک ما، ما را فریب داده و جنبهها مثبت را به تصمیم ما وصل کرده و ما را از گزینههای منفی در تصمیمان منفک میکند. شاید برای شما این پرسش مطرح شده باید که چرا افراد مسن نسبت به جوانان بیشتر از عقاید خود دفاع کرده و بر آنها پافشاری میکنند و این پافشاری تا حدی قوی است که تقریبا غیر ممکن است که برای یک پیرمرد یا پیرزن ۷۰ ساله استدلال کرد و وی را از اعتقاد به فرض غلطش بازداشت. طبق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پژوهشهای انجام شده این نتیجه حاصل شده که تمایلِ به حمایت از انتخاب به مراتب در بین افراد مسن شایعتر از جوانان است. از دیدگاه منطق و استدلال رسالت تصمیمگیری (انتخاب بهترین گزینه از بین گزینههای موجود) است. به همین سبب از دیدگاه ما گزینه انتخاب شده توسط ما بهترین گزینه بوده و بالطبع گزینههای رد شد گزینهها اشتباه و یا نامناسبی بودهاند. به طور کل باید این نکته را با دقت در نظر داشت که جهتگیریهای شناختی و بلاخض تمایلِ به حمایت از انتخاب میتوانند دیدگاه بی طرفانه و صحیح ما از واقعیت و حقیقت را مغشوش کرده و به جای آن برداشتی جهتگیرانه از همان حقیقت را جایگزین کنند. منابع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Memory Distortion for Past Choices & Choice-Supportive Memories دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Memory attributions for choices: How beliefs shape our memorie s[/font][/color]
10-04-2015، 23:26
نقل قول: تا جايى كه من ميدونمهمونطور که خودتون میدونید اولش گفتید قران کتاب اسمونی توسط هیچکس تحریف نشده و و و... منظور من رو درست متوجه نشدی من نگفتم عوض کرده من گفتم چن بار ایه در این مورد نزول کرده اولش وقتی مشروب خیلی رواج داشته نزول شده و در قران هستش که گفته مشروب مکروه (دقیقا حصور ذهنی ندارم ولی اگه بخوای برات پیداش میکنم) بعد از ی مدت گفته وقتی یکم مصرف مشروب و کم میکنن دوباره ایه میاد و به صراحت خوردن مشروب رو حرام میکنه...
11-04-2015، 6:13
کلا در کل مشروب چون باعث از خود بی خودی انسان میشه حرام است.
20-04-2015، 16:22
Man kari be haromo halalesh nadaram doos daram vase ye baram ke shode tajrobe konam
| ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|