امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

وااای پسر 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=133863&pid=2152491#pid2152491
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Faust ، Cigarettes.at.daybreak
آگهی
بابا مسخره نکنین

امروز 5 شنبست یا جمعه
گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 62
 سپاس شده توسط myitaly ، Cigarettes.at.daybreak
(10-04-2015، 11:09)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مهربونم ^_^* ..متین ! ._.

پس با من نامهربونی
 سپاس شده توسط myitaly
(10-04-2015، 11:07)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 11:02)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در بیان از عصر کریم خان قلقلک باو
یکم تو حال زندگی کنین:||||
ب جای اینکه ب گذشتند افتخار کنید یکم دقت کنید الان چی هستین
سی ساله داریم ب تاریخ پونصد سالمون مینازیم خوب باش پونصد سال تاریخ داریم الان چی داریم؟؟؟؟
یکم طرز فکر رو تغییر بدین بکس
در هر حال این طرز فکر شخصیه منه نمیتونم تحمیلش کنم ب کسی چون هرکس ایده خودشو داره

در این مورد بات مُوافق نیستمـ :|

اینا فقط مرور گُذشتس ، برای شناخت شخصیت جدید مروری بر گُذشته لازمه (:

کسی هم ننالید .. کسی هم افتخار نکرد همه ی این گُفته ها مروری بر خاطرات بود

معنی مرور خاطرات رو بلد نیستی پَ زیاد بت توضیحش نمیدم !

من برمـ ، فعلا

آیسی نرو
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط myitaly ، M ATIN ، Ƒαкє ѕмιƖє ، tyjtfhdhr ، Cigarettes.at.daybreak
(10-04-2015، 11:10)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا مسخره نکنین

امروز 5 شنبست یا جمعه

جُمعه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
TANNAZ
 سپاس شده توسط M ATIN ، Cigarettes.at.daybreak
(10-04-2015، 11:07)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 11:02)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در بیان از عصر کریم خان قلقلک باو
یکم تو حال زندگی کنین:||||
ب جای اینکه ب گذشتند افتخار کنید یکم دقت کنید الان چی هستین
سی ساله داریم ب تاریخ پونصد سالمون مینازیم خوب باش پونصد سال تاریخ داریم الان چی داریم؟؟؟؟
یکم طرز فکر رو تغییر بدین بکس
در هر حال این طرز فکر شخصیه منه نمیتونم تحمیلش کنم ب کسی چون هرکس ایده خودشو داره

در این مورد بات مُوافق نیستمـ :|

اینا فقط مرور گُذشتس ، برای شناخت شخصیت جدید مروری بر گُذشته لازمه (:

کسی هم ننالید .. کسی هم افتخار نکرد همه ی این گُفته ها مروری بر خاطرات بود

معنی مرور خاطرات رو بلد نیستی پَ زیاد بت توضیحش نمیدم !

من برمـ ، فعلا
منظورم نالیدن نبود گوشز اونطور تایپ کرد نوشته بودم مینازیم:/\
من قصد توهین ب کسی نداشتم..
و اینم قبول دارم ک هر کس منطق خودشو داره ادامه بحث فایده ای ندارع چون من نمیتونم افکارم بت تحمیل کنم:>>>>
 سپاس شده توسط M ATIN ، myitaly ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Cigarettes.at.daybreak
چه روز باحالیه امروز.. *_*
 سپاس شده توسط myitaly ، M ATIN ، Cigarettes.at.daybreak ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(10-04-2015، 11:11)myitaly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 11:10)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا مسخره نکنین

امروز 5 شنبست یا جمعه

جُمعه

مرسی.... Heart
گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 62
 سپاس شده توسط M ATIN ، myitaly ، Cigarettes.at.daybreak
(10-04-2015، 11:11)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 11:11)myitaly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا مسخره نکنین

امروز 5 شنبست یا جمعه

جُمعه

مرسی.... Heart

خواهش =)
 سپاس شده توسط myitaly ، Cigarettes.at.daybreak
(10-04-2015، 11:11)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا مسخره نکنین

امروز 5 شنبست یا جمعه

جُمعه

مرسی.... Heart

خواهش =)

TANNAZ
 سپاس شده توسط M ATIN ، Cigarettes.at.daybreak

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان