به نظر من این قالب جدیدش قشنگه.
فقط یه پیشنهادی داشتم. تو داخل پروفایل هرکسی یک یاداشت های پروفایل هم بزارید خوب میشه.
فقط یه پیشنهادی داشتم. تو داخل پروفایل هرکسی یک یاداشت های پروفایل هم بزارید خوب میشه.
|
پیشنهادات |
|||||||||||||||||||||||||||||
به نظر من این قالب جدیدش قشنگه.
03-03-2015، 17:36
(02-03-2015، 7:39)خونه خوبه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز بارها جواب اینو دادیم ما ..! یادداشت پروفایل فقط انجمن رو سنگین میکنه و هیچ کاربردی هم نداره (:
05-03-2015، 16:43
(01-03-2015، 20:03)❤ஜelenaaஜ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گُلم انجمن به اندازه ی کافی کاربر داره! واقعا مسخرس که این همه کاربر فقط بخاطر ی قالب جدید که بنظرم مشکلی هم نداره بپرن! مُشکل اینه که که شُما به قالب قبلی عادت کرده بودین ، مُشکل از قالب جدید نی ! (:* چون بروز رسانی شُده فک نکنم بشه کاریش کرد !(: بیاید همگی سعی کنیم که ب این قالب عادت کنیم ^_^ ببخشید این دخالت وظیفه ی من نبود ! **._.**
: )
شکلک هاشو بروز کن دیگه دیی : ) 4سال شده ها !!!! : ) >_< زشته دیگه !! _______________ یه امکان هسش که کاربر میتونه خودش اسم کاربریشو عوض کنه : ) دیگه بستگی داره به خودت که میتونی شمارششو چند بار در سال کنی : ) کار خودتم راحت میشه : ) باتشکر ; )
20-03-2015، 16:05
قالب قبلی بهتر بود
20-03-2015، 17:31
(20-03-2015، 16:05)kind boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کنترل پنل کاربری --> ویرایش تنظیمات --> پوسته ی انجمن --> Default انتخاب کنید !
باسلام وتبريك سال نو
مديران عزيز بخشهاي مختلف انجمن . اگه وقت كرديد يه سري به پروفايل كاربران فعال انجمن بزنيد.ميدونيد يه كاربر وقتي مي بينه اسم يك مدير توليست بازديدكنندهاست چقدر انرژي ميگيره.حضورتان كم رنگه ...
22-03-2015، 21:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-03-2015، 21:31، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(22-03-2015، 0:19)reza-n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام.. سال نو شمام مبارک! من منظورتون رو از این خواسته متوجه نمیشم؟ مدیران هم مثه بقیه اعضای انجمن ی کاربر هستن پس چرا بازدید ما از پروفایل کاربران فعال باید باعث انرژی اونا بشه؟مگر در شرایط چون اقدام برای نویسندگی و مدیریت..ک این موضوع هم باعث ایجاد انرژی نمیشه و کنجکاوی کاربرا رو برانگیخته میکنه در واقع کارای انجمن ب قدری زیاده ک تیم مدیریت نمیتونه ب پروفایل کاربرا توجه کنه! ولی اگه شما فکر میکنید ک این قضیه میتونه ب رشد و فعالیت کاربرا تو انجمن کمک کنه ما سعی میکنیم حضورمون رو پررنگ تر کنیم.. ممنون
04-04-2015، 18:44
سلام به مدیران وظیفه شناس،نویسندگان فعال و کاربرای محترم*
چند تا پیشنهاد دارم. اگه بشه ستاره های کاربرا مثه قبل بشه خیلی عالی میشه.به نظرم در حال حاضر یه جورایی ستاره ها نظم نداره. دو تا انجمن اضافه کنید یکیش برای گذاشتن سریال باشه.مثلا من میخواستم یه سریالو که در آپارات اون سریال به صورت کلیپ های 6 یا 9 دقیقه ای تقسیم کرده بودو بذارم تو انجمن.نمیدونستم باید تو کدوم انجمن بذارم.با مدیرا که مشورت کردم گفتن باید بذاری تو انجمن کلیپ های دیدنی.اما کاربرا برای دیدن کلیپ به اون انجمن سر میزنن نه دیدن سریال.بنابراین تصمیم گرفتم اینجا مطرحش کنم تا یه انجمن جدید بزنید برای گذاشتن سریال....... یه انجمن دیگه هم بزنید برای یادگیری زبان های مختلف.من نیخواستم زبان کره ای رو آموزش بدم.اما خب نمیدونم باید کجا بذارم. ممنون میشم رسیدگی کنید......;-)
04-04-2015، 19:05
(04-04-2015، 18:44)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام عزیزم ستاره قبلی تا اونجایی که من میدونم بر نمیگرده و ستاره های جدید قراره بذارن کلیپ های فیلم و خنده دارو... در بخش کلیپ های دیدنی بذارید که یکی از زیرشاخه های گفتگو ازاده! و راجع به اموزش زبان میتونید یه تایپک کلی در بخش تحصیلات دانش اموزی و دانشجویی بزنید! بازم به گفته های من اکتفا نکنید تیم مدیریت حتما رسیدگی میکنند خیالتون راحت باشه(:
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400 |