امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2

(31-03-2015، 0:02)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2015، 23:57)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه ؟ ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/o8hatg7nrp5p6try4t39.png

کال او خدایی دوش خیلی چرت بود همون بلک اوپ رو میگم..

اره .. هم داستانش چرت بود و هم مرحله ها و گرافیکش چنان تغییری نکرده بود ..

سری ارواح و جنگ های مدرن رو بازی کردی ؟
نو باو من خیلی وقته اصن ن کلوپ رفتم واس بزین بازی رو ریختم تو کامپیوترم
فقط فیفا 13 رو دو روز گرفتم بازی کردم برا یاد خاطرات ک حذفش کردم:|
الان افتادم سر کلش
ولی قصد دارم تابستون اخرین ورژن کال او رو ی دور بزنم
جدید چی اومده ازش؟
 سپاس شده توسط Mason ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(31-03-2015، 0:03)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید من پستتو ندیدم .. حالا این اقای بنفش :|

چرا بنفشه،

چون پارتی داشته مُدیر شُده :V
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، tyjtfhdhr ، ρяіηcεss~Αιοηε
(31-03-2015، 0:02)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2015، 23:59)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم .
من تازه واردم میشه معرفی کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟،؟ Blush Blush

سلام خوش اومدی ..

آقای بنفش = عرفان ..

خانومه بنفش = رُز ..

~ChaRizMa~ = امیر

❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ = موزیک ..

منم که منم =|

:|
مثلا ازت سوال کردما -___-

بگو دیگع ب هیچکس نمیگم :"(

(31-03-2015، 0:03)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:02)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2015، 23:59)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم .
من تازه واردم میشه معرفی کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟،؟ Blush Blush

سلام خوش اومدی ..

آقای بنفش = عرفان ..

خانومه بنفش = رُز ..

~ChaRizMa~ = امیر

❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ = موزیک ..

منم که منم =|

چرا بنفشه،
چون مدیرع...=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2 161
(31-03-2015، 0:05)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بنفشه،

چون پارتی داشته مُدیر شُده :V

نآبودم کردی اصن =]
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Faust
._________________.
 سپاس شده توسط Faust
چی پُرسیدی آهنگ جونم؟._. ببخشید حواسم نبود دوباره تکرار کن عزیزم
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(31-03-2015، 0:05)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:02)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2015، 23:57)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه ؟ ._.

الان افتادم سر کلش
جدید چی اومده ازش؟
Call of duty advanced warfare

جدیدترین سریش هس ..
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
هعی ._.*
مهناز . لعیا ، مریم ، سحر ، الی ، گیتی کوجایین آخه ؟ -_-*
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Faust
(31-03-2015، 0:07)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی پُرسیدی آهنگ جونم؟._. ببخشید حواسم نبود دوباره تکرار کن عزیزم

میگم با پول عیدیت چی گرفتی ؟ |:

کیف پولم خوشگلع؟^ـ^
http://8pic.ir/images/3y9djj86yhiw2u6ft9dq.jpg

تازع اینه هم دارع^.^
http://8pic.ir/images/whqw8i3cq505garsfec5.jpg
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط Faust ، ɪᴄᴇ
(31-03-2015، 0:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:05)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه ؟ ._.

الان افتادم سر کلش
جدید چی اومده ازش؟
Call of duty advanced warfare

جدیدترین سریش هس ..
تو دی ماه اومد نع؟
تعریفشو شنیده بود 
باحاله یا نع؟
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 109 مهمان