(30-03-2015، 1:11)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2015، 1:11)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب خداروشکر پس :V
(30-03-2015، 1:07)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2015، 1:06)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2015، 1:01)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در ریم بابا عین لاتا رخیتیم تو فلش._.
من زبون لاتى بلد نيستم:|
عرفان ترجمه كن :>
راستى مهشيد اگه نياز به شاهد داشتى من هستم
صبح ساعت ٦ تو فلش بودم (.. )
-_- همرو خوندی؟ :V
نه خوابم ميومد فقط
چندتاشو خوندم (:
(30-03-2015، 1:11)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب خداروشکر پس :V
(30-03-2015، 1:07)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2015، 1:06)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2015، 1:01)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در ریم بابا عین لاتا رخیتیم تو فلش._.
من زبون لاتى بلد نيستم:|
عرفان ترجمه كن :>
راستى مهشيد اگه نياز به شاهد داشتى من هستم
صبح ساعت ٦ تو فلش بودم (.. )
-_- همرو خوندی؟ :V
نه خوابم ميومد فقط
چندتاشو خوندم (:
البته شماره صفحه شو حفظ كردم
كه بقيشو بعدا بخونم :v