امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2

(28-03-2015، 18:33)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:25)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:20)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:18)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:16)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید هروقت میبینمت یاد حمید صفت میوفتم :|

خودشم فقط همین عکسش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://cld.persiangig.com/preview/yxPDrwiHk5/1-hamidsefat.rzb.ir%20(6).jpg

:|
هیچ چیزی برا گفتن ندارم :|
سکوت میکنم:|

خودتواز ی جایی بنداز پایین :|

همین ^ـ^*

شانس ندارم
الان یهو میبینی خودشو انداخت ( .. )

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2 36

خودمو ناراحت نمیکنم

خودتو بنداز :>

فقط قبلش گفتم که مسئولیتش از گردنم بیوفته Rolleyes
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Spell †
آگهی
(28-03-2015، 18:37)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن:>

یآ ابرفرز |:

محسن مدیره .. ؟
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
سلآم (.. )
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Navisa. ، Interstellar
(28-03-2015، 18:38)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:36)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید گریه اون ی کمکی بکنه ک من اسمتو از شناس نامم نکنم؟._.
بآبآی بی رحم >_<

هیچی خونه تنهآم ._.

میترسم :/

نگهش داریم._.
ولی تو رو باس دک کنم-_-
بدرد درد و دل نمیخوری-_-
اون با تما مرغ بودنش ولی سنگ صبور خوبیه-_-
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Spell †
(28-03-2015، 18:36)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:33)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مآهآن مث همیشم چه خبرآ .. ؟

بآبآیی من خار برادر دارم بازم 0_0

چرا میخواین گریمو در بیآرین >_<
از اولین زنمه._.
از ننش طلاق گرفتم معتاد شد تریاکی شد درس نخوند الان تو زندانه._.

(28-03-2015، 18:34)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:29)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:24)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای از دستم خلآص شی  cry girl

عجب هوویی داره پری :|

تا یه پخ اش کنه فک کنم گریه کنه

خوش به حالش :>

امیر نام کاربری بچه هاتو بهم بده

میخوام براشون ابنبات چوبی بخرم .-.
بست گرل هرت لس._.
یدونه هم هس تو زندانه:|

(28-03-2015، 18:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ننت مسافرت دارع حال میکنه._.

اونی کی رو رد میکنم(..)
نه >_<

آجولم هم بآشه :/
گریه کن(((((:

بی رحمـ (.. )

شاید گریه اون ی کمکی بکنه ک من اسمتو از شناس نامم نکنم؟._.

فاطی لبخند بزن از اونا که تا کنج چِشت عرضشونه ._.*
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ρѕуcнσραтн
(28-03-2015، 18:38)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:33)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:25)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:20)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:18)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ چیزی برا گفتن ندارم :|
سکوت میکنم:|

خودتواز ی جایی بنداز پایین :|

همین ^ـ^*

شانس ندارم
الان یهو میبینی خودشو انداخت ( .. )

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2 36

خودمو ناراحت نمیکنم

خودتو بنداز :>

فقط قبلش گفتم که مسئولیتش از گردنم بیوفته Rolleyes

چشم امر دیگه ای نیس؟
 سپاس شده توسط Navisa. ، Spell †
(28-03-2015، 18:37)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 18:35)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بست گرل هرت لس._.
یدونه هم هس تو زندانه:|

ماشالله بچه های تو

کارشون از لولی پوپ گذشته باید براشون کمپوت ببرم ..

حالا کی هست؟
محسن:>

چی؟؟؟

همون مدیر تاریخ که ابجی دسته گل منو تور کرد؟ -_-

پسره ی بز :/
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، tyjtfhdhr ، ρѕуcнσραтн
(28-03-2015، 18:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگهش داریم._.
ولی تو رو باس دک کنم-_-
بدرد درد و دل نمیخوری-_-
اون با تما مرغ بودنش ولی سنگ صبور خوبیه-_-
چرآ اذیت میکنی خُ .. ؟

من اصن واس درد و دل کردن به دنیآ اومدم :/
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
سحرجفت دخترامو بد ب عرفان اینا دارن شورش میکنن._.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Spell † ، Navisa.
(28-03-2015، 18:39)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (.. )

ســلـآمـ
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان