امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید

(27-03-2015، 20:34)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:33)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:30)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:28)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:04)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییییغ >__<
نگو الان غش میکنم ^__^
عآلی تُ چطوری زن نآیل (:

از دست این نایل خسته شدم همش میخوره ):
ی بآرم شوور منو به خاطر غذآش کتک زده >__<

حقش بود میخواست غذای نایلو ور ندارع -_-

داره همینطوری یک کیلو یک کیلو به وزنش اضاف میکنه :|
من رو شوورم حساسما :|
آخی جوجه طلایی (:حقشه ._.

ایش مرتیکه مغرووووووور -_-

گفتی جوجه طلایی؟>.<

توچی گفتی؟>.<

الان میرم نایلو صدا میکنم >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 178
 سپاس شده توسط ERF@N ، Faust ، Interstellar ، ❤уαѕαмιη❤
آگهی
(27-03-2015، 20:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر و هم بگیرید بکنید! اینقدر بهش سلام کنید که خسته شه! 

O_o ..
چشم و گوشم باز شُد ـ_ـ
 سپاس شده توسط an idiot ، Navisa. ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ERF@N ، tyjtfhdhr
روز خوبی بود دیروز .. ._.

ممنون از کسایی ک تبریک گُفتن ! (:
 سپاس شده توسط Navisa. ، ERF@N ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Interstellar ، an idiot ، Faust ، ❤уαѕαмιη❤
خدا همه متوهما رو شفا بده! 

(27-03-2015، 20:38)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر و هم بگیرید بکنید! اینقدر بهش سلام کنید که خسته شه! 

O_o ..
چشم و گوشم باز شُد ـ_ـ
سلام کردن مگه چیداره دخترم؟ O_o 
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، tyjtfhdhr ، Interstellar ، Navisa. ، an idiot
من الان دارم زجر میکشم:||||
میرم کلش شب با لب تاب میام.-.
 سپاس شده توسط Faust ، ERF@N ، Navisa. ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(27-03-2015، 20:37)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:34)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:33)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:30)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:28)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی جوجه طلایی؟>.<

توچی گفتی؟>.<

خاک تو سرتون

روانیــــــــآ :||

منمـ دیگه هرچقدرمـ برمـ تو جو انقد توهمی نیستمـ :||
 سپاس شده توسط ERF@N ، an idiot ، ❤уαѕαмιη❤ ، Faust ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(27-03-2015، 20:38)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز خوبی بود دیروز .. ._.

ممنون از کسایی ک تبریک گُفتن ! (:

تولدت؟ننننننننننننههههههه من نمیدونستم cry2
 سپاس شده توسط ERF@N ، Navisa. ، ❤уαѕαмιη❤ ، Brooklyn Baby ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(27-03-2015، 20:37)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی جوجه طلایی؟>.<

توچی گفتی؟>.<

به شوور من توهین نکنا >__<
صداش کن (:
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط ERF@N ، Interstellar ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(27-03-2015، 20:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردن مگه چیداره دخترم؟ O_o 

بد گفتی ـ_ـ
 سپاس شده توسط ERF@N ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Navisa.
(27-03-2015، 20:40)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی جوجه طلایی؟>.<

توچی گفتی؟>.<

خاک تو سرتون

روانیــــــــآ :||

منمـ دیگه هرچقدرمـ برکمـ تو جو انقد توهمی نیستمـ :||

خخخ:|
الکی مثلا زین شوور منه :||||
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط Interstellar ، ERF@N ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان