03-09-2012، 11:09
ووویییی چه بلایییی سره دخترم اومد!!!
صخررررررررررر کجاییییییی صخرررررررررررررررررررر!!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||||||||
03-09-2012، 11:09
ووویییی چه بلایییی سره دخترم اومد!!!
03-09-2012، 12:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-09-2012، 13:04، توسط *larmes de Feu*.)
به به آجی خل و چل خودم
تو رو چه به اینجا؟ خوفی گوژپشت کوچولو؟ زود تند سریع تعداد تلفات رو وقتی من مسافرت بودم بگو زوووووووووووووووووووووووووود بهادر که آزاد نشد؟ شتکش کردین؟ شتک که نشدین؟ یه سوال: تو چرا اینقدر گاف میدی؟ بعد دیگه.........آهان: این چه آواتار مسخره ایه با این سلیقت!!!!!!!!!!!! راستی طعم این آدامسه رو هم بگو:iv: همینا دیگه برو بمیرiv:
03-09-2012، 16:30
صخر بیا سوالای مردم رو دسشون باد کرد!!
03-09-2012، 20:04
صخر سوخت دود شد رفت هوا
(03-09-2012، 12:58)milad.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-09-2012، 10:15)dayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-09-2012، 10:21)ghazal.k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-09-2012، 10:23)dayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-09-2012، 8:12)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو مامانمی و اون عشقم از نوع مخالف
04-09-2012، 6:48
حالا ببینم سوالی مونده بگیم
04-09-2012، 6:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2012، 6:51، توسط *larmes de Feu*.)
اهم اهم
صخر دیر جواب دادی ما فک کردیم سوختی دود شدی رفتی هوا ناراحت میشی من بهت بگم صخر خر یا ثهر سحرخیز یا همش بهت فحش میدم مثلا میگم گوژپشت یا اسمتو میگم سخر صخر ضخر خر یا مثلا ثهر راستی ساحر هم خوبه ها اگه میشی بگو دیگه نگم بهت هیچی کرم بود شکلک بالاییه بالاخره میشی یا گرگی؟ به درک من با تو دعوا نکنم برم با عمم دعوا کنم؟ بازم بهت فحش میدم راستی دیدی آرمین رو سرکار گذاشتم؟ آهان تو نبودی اون موقع اسم 5 تا از بهترین پسرایی که اینجا میشناسی رو به ترتیب بگو اول و دومش رو خودم میذارم: میلاد-فرید-..........-........-........... درست پر کردم دیگه؟ غلط کردی! درستش همینه امروز تا ساعت چند میخوای بخوابی صخر خرسی پاشو دیگه پاشو دیگه نمیپرسم چون رکسانا و علی دارن میسوزوننت به اندازه ی کافی راستی اگه سوختی دود شدی رفتی هوا من بعد ملودی میشینما
خوب حالا بزار من بگم
بهترین کارتونی که دیدی؟البته دیدی دیگه ؟ استعداد چیه ؟منظورم اینه که تو چه چیزها بیشتر استعداد داری؟ بعد اسم یکی از شخصیت ها ی که دوست داری روبگو مثلا دکتر شریعتی ...........؟ بعد بهم بگو ایا مثله من از دست این میلاد عصبی شدی تا حالا ؟مطمئنم میگی صد بار خوب تمام
04-09-2012، 8:59
آبجیم یه بار از من عصبی شد اونم وقتی که میخواستم کلا برم:cool:
04-09-2012، 9:46
جواب سوالای منونداد خیلی بدی دیگه باهات حرف نمیزنم
شوخی کردم جواب دادی قبلیاروآماده بودی بگوموج سوم هم بیادکه کوبنده ومخرب ترازدوتای دیگس
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|