08-02-2015، 16:11
مواد لازم برای 4 نفر:
4 تکه گوشت مرغ بدون استخوان و پوست
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
200 گرم قارچ شسته و خرد شده (در قطعات 4تایی)
1 عدد تره فرنگی خورد شده
125 میلی لیتر آب مرغ
2حبه سیر پاک شده رنده شده
1 قاشق غذا خوری ترخون تازه و ریز شده
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
1 عدد لیموی رنده شده تازه
2 قاشق غذا خوری کپر خشک شده (نوعی گیاه دارویی)
2 قاشق غذاخوری خامه تازه کم چرب
نمک دریایی
فلفل سیاه
برای پاستا:
200 گرم پاستا(هر نوعی که دوست دارید)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری ادویه چیلی
1 عدد سیر پوست و خرد شده
طرز تهیه و طبخ پاستا با گوشت مرغ
یک عدد ران مرغ را بین یک رول پلاستیک (شبیه سلفون) بپیچید و شروع به ضربه زدن نمایید تا جایی که گوشت نرم شود. سپس لایه ی رویی پلاستیک را جدا نموده و گوشت ها را به رشته های بارک تبدیل نمایید. مابقی ران ها را نیز به همین ترتیب آماده کرده وهمه ی گوشت های ورقه شده را به وسیله نمک و فلفل اویه دار نمایید.
مقداری روغن در یک ماهیتابه نچسب داغ کنید و گوشت های ورقه ای را با درجه حرارت بالا بپزید تا جایی که به رنگ طلایی درآید که بیشتر از دو دقیقه طول نمی کشد.
گوشت های پخته شده را از ماهیتابه بیرون بیاورید و قارچ را به جای آن بریزید ،پس از مدتی قارچ های درون ماهیتابه شروع به ایجاد مایعی در ظرف می کند در این هنگام تره فرنگی اضافه نمایید. حالا ماهیتابه را بر روی شعله تکان دهید طوری که مواد خوب با هم ترکیب شوند تا زمانی که مواد نرم شوند.اب مرغ را نیز با آن اضافه نمایید تا شروع به جوشیدن کند.
هنگامی که غذا کمی جا افتاد سیر ،ترخون ، آبلیموی تازه و همچنین لیموی رنده شده را به آن اضافه نمایید.بعد از دو دقیقه گیاه کبر را نیز اضافه کنید سپس ماهیتابه را از روی شعله پایین آورده و مواد را داخل خامه بغلطانید. ورقه های مرغ پخته شده را به داخل ماهیتابه برگردانده و با یک شعله ی ملایم گرم نمایید.
در همین حال،پاستا را داخل آب جوش و نمک وطبق دستور العمل بپزید.در ظرفی جداگانه روغن زیتون را بریزید و ادویه چیلی و سیر را اضافه کنید و برای یک دقیقه بگذارید روی حرارت بماند . وقتی که پاستا آماده شد آنرا ابکشی نمایید و در ظرفی که حاوی ادویه چیلی است بریزید.
در آخر پاستا ورقه های مرغ پخته شده وتمام مواد را با هم ترکیب نمایید ، بگذارید تا مدتی روی حرارت بماند حالا غذا آماده ی سرو است.