امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بهترین و بدترین آدمها...

(20-03-2015، 10:49)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

الگوی مهاتما گاندی در قیام بر ضد ظلم , اباعبدالله الحسین علیه السلام بوده است ... و اقای ما به تبعیت از قران کریم,  به ما میگوید که امر به معروف و نهی از منکر کنید ... امر به معروف هم یعنی سعی کنید دیگران را از راه انحراف بیرون بکشید ... البته اول خودتان بعد دیگران ...

حالا اینجا یک سوال پیش میاد: اگر این سخن از اقای گاندی باشه , چجوری شده که الگوگیریش از اسطوره عدالت و امر به معروف بوده اما این سخن رو میگه؟ 
امیدوارم عاقبت امر همه ختم به خیر بشه

منظور امر به معروف نادرست بوده با طریقه اشتباه
که الان زیاد دیده میشه

ممنون خیلی قشنگ بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY
بهترین و بدترین آدمها... 2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
آگهی
(20-03-2015، 10:49)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله الرحمن الرحیم

الگوی مهاتما گاندی در قیام بر ضد ظلم , اباعبدالله الحسین علیه السلام بوده است ... و اقای ما به تبعیت از قران کریم,  به ما میگوید که امر به معروف و نهی از منکر کنید ... امر به معروف هم یعنی سعی کنید دیگران را از راه انحراف بیرون بکشید ... البته اول خودتان بعد دیگران ...

حالا اینجا یک سوال پیش میاد: اگر این سخن از اقای گاندی باشه , چجوری شده که الگوگیریش از اسطوره عدالت و امر به معروف بوده اما این سخن رو میگه؟ 

کلن اشتباه رفتی
امام حسین امر به معروف و نهی از منکر میکرد 
حالا حق تصمیم گیری با خودشون بود
خدا به حضرت محمد فرمود که شما سخنان مرا به مردم بگو و انهارو به حال خود بگذار
خدا نگفت زورکی مردم رو به بهشت ببر 
خدا برای انسان ها حق انتخاب قاعل شده شما براشون حق انتخاب قاعل نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انسان دشمن ان چیزی است که نمی فهمد Sleepy
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، sevda0 ، Black_Man
(20-03-2015، 15:26)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اساسا اصل قیام گاندی بر پایه قیام بر ضد ظلم بوده که از امام حسین علیه السلام به گفته خودش الگو گرفته

خب فرض میکنیم این تیکه درست باشه گاندی از امام حسین الگو گرفته علیه ظلم قیام کرده
همونطور که کوروش از امام حسین الگو گرفته و برضد آستیاک قیام کرده
اصن هرکسی که بر علیه ظلم  قیام کرده تو جهان از امام حسین الگو گرفته چون هیچکی نمیدونه باید علیه ظلم قیام کرد فقط امام حسین میدونست .-.
برفرض حرفت درست خب این چ ربطی به امر معروف داره!!! 
میدونم الان میخوای اون حرفی که بالازدیو قرمز کردمو نقض کنی بگی قیام امام حسین برپایه امر به معروف بوده .-.
اگه تو ی صفتی رو از کسی الگو بگیری به این معنیه تمام صفاتشو قبول داری و تایید میکنی و دنبال میکنی؟؟؟

از طرف دیگه همونطور که لرد سیاه گفت امر به معروف داریم تا امر به معروف...
اگه امر به معروف به معنی تبلیغ باشه کار خیلی پسندیده ایه و همجام رایجه
به این صورت که تو میای یه کار خوب رو تبلیغ میکنی مردمو دعوت میکنی 
یسری میپذیرن یسری باهاش مخالفن و ازش انتقاد میکنن... ولی تصمیم نهایی رو هر شخص خودش میگیره و هیچ اجباری در کار نیست
ولی گاهی بزور یا تمسخر یا ارعاب و سرزش و... عقایدتو میکنی تو حلق دیگران هرکسیم قبول نداشت پس ادم نیست و بی لیاقته وفلان این نوع امر به معروف واقعا پذیرفتنی نیست
فکر میکنم منظور گاندیم همین امر به معروفه 
چیزی که درباره مسئله حجاب تو سطح خیابونای ایران از نیروی انتظامی میبینیم...
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط sevda0 ، Hitchcock ، Black_Man
یه بنده خدایی م فرمودن که :

مذهبی ها
اگر خدا ازمن خوشش نمیاد
اجازه بدین خودش به من بگه نه شما

پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، لرد سیاه ، Hitchcock ، Black_Man
(20-03-2015، 21:26)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بنده خدایی م فرمودن که :

مذهبی ها
اگر خدا ازمن خوشش نمیاد
اجازه بدین خودش به من بگه نه شما

صادق هدایت Rolleyes Rolleyes Rolleyes
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط sevda0 ، Hitchcock ، Black_Man ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
مشکل اینه که ارزش امر به معروف و نهی از منکر تو جامعه لوس شده 

امر به معروف و نهی از منکر شرایط میخواد یه کار زمان بره 

تو یکی دو هفته که نمیشه جمش کرد 

متاسفانه تو ایران به کی بگی کار فرهنگی کن فکر میکنه باید بره امر به معروف و نهی منکر بکنه 

یعنی نماز و خوند ، روزشم گرفت بعد بدو میره امر به معروف و نهی از منکر میکنه 

متاسفانه مساله ای بود که من خودم هم دچارش شدم

درسته که از فروع دین و واجبات دین ما هستند 

اما همینطوری یرخی یرخی که نمیشه 
پاسخ
 سپاس شده توسط ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ ، saeedrajabzade
خدا برای انسان ها حق انتخاب قاعل شده شما براشون حق انتخاب قاعل نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، Black_Man ، sevda0
(20-03-2015، 19:48)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله الرحمن الرحیم

کلن اشتباه رفتی
امام حسین امر به معروف و نهی از منکر میکرد 
حالا حق تصمیم گیری با خودشون بود
خدا به حضرت محمد فرمود که شما سخنان مرا به مردم بگو و انهارو به حال خود بگذار

بسم الله الرحمن الرحيم 
السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام 
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
شما یا نمیخواد حرف منو بفهمی یا داری لجباز میکنی 
من چی گفتم،  مگه من شما رو مجبور کردم...  من دارم برای اهلش میدزارم ، شما خودت میای وسط بحث،  اختیار تا جایی که شما وارد بحث نشی 
وقتی وارد شدی،  دیگه نباید انتظار جواب نداشتن باشی
والا شما هم آزادی..  بنده دارم میگم میخواد قبول کن،  میخواد نکن. والسلام

(20-03-2015، 21:08)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2015، 15:26)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اساسا اصل قیام گاندی بر پایه قیام بر ضد ظلم بوده که از امام حسین علیه السلام به گفته خودش الگو گرفته

خب فرض میکنیم این تیکه درست باشه گاندی از امام حسین الگو گرفته علیه ظلم قیام کرده
همونطور که کوروش از امام حسین الگو گرفته و برضد آستیاک قیام کرده
اصن هرکسی که بر علیه ظلم  قیام کرده تو جهان از امام حسین الگو گرفته چون هیچکی نمیدونه باید علیه ظلم قیام کرد فقط امام حسین میدونست .-.
برفرض حرفت درست خب این چ ربطی به امر معروف داره!!! 
میدونم الان میخوای اون حرفی که بالازدیو قرمز کردمو نقض کنی بگی قیام امام حسین برپایه امر به معروف بوده .-.
اگه تو ی صفتی رو از کسی الگو بگیری به این معنیه تمام صفاتشو قبول داری و تایید میکنی و دنبال میکنی؟؟؟

از طرف دیگه همونطور که لرد سیاه گفت امر به معروف داریم تا امر به معروف...
اگه امر به معروف به معنی تبلیغ باشه کار خیلی پسندیده ایه و همجام رایجه
به این صورت که تو میای یه کار خوب رو تبلیغ میکنی مردمو دعوت میکنی 
یسری میپذیرن یسری باهاش مخالفن و ازش انتقاد میکنن... ولی تصمیم نهایی رو هر شخص خودش میگیره و هیچ اجباری در کار نیست
ولی گاهی بزور یا تمسخر یا ارعاب و سرزش و... عقایدتو میکنی تو حلق دیگران هرکسیم قبول نداشت پس ادم نیست و بی لیاقته وفلان این نوع امر به معروف واقعا پذیرفتنی نیست
فکر میکنم منظور گاندیم همین امر به معروفه 
چیزی که درباره مسئله حجاب تو سطح خیابونای ایران از نیروی انتظامی میبینیم...

بسم الله الرحمن الرحيم 
السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام 
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته 
کوروش از امام حسین الگو گرفته؟!!!!  لطفا منطقی صحبت کنید ، کتاب خواستید بهتون معرفی کردم که برید ببینید...  نه اینکه مطلب رو کش بدید
بنده میگم اصل قیام تکرار میکنم اصل قیام الگو برداری بوده ، نه نوع قیام...  کسی عقایدش رو بزور نمیخواد به شما تحمیل کنه چون هیچ ارزشی نداره،  بنده
حرفی نمیزنم اما اگه بخواد از سخنی سوءاستفاده بشه،  جلوتر میگیرم...  شما خودتون در خط آخر جوابتان رو دادید اما چرا در ابتدا همین مطلب رو بیان نکردید. 
ازادی + امادگی, حیا + فضای مجازی, چادر + عفت, عقل + دل و در یک کلام : ازادگی را با حیا و امادگی را با فضای مجازی و چادر رو با دل و عفت رو با عقل حفظ کن

I LOVE MOHAMMAD
I HATE TEROORISM
پاسخ
نقل قول: کوروش از امام حسین الگو گرفته؟!!!!  لطفا منطقی صحبت کنید ،
والا بعید نیست شما چند وقت دیگه همینو بگید... =)))
جوری از الگوبرداری حرف میزنید که انگار قیام علیه ظلم فقط برای امام حسین بوده و بقیه فقط دارن الگو برداری میکنن .-.

نقل قول: کتاب خواستید بهتون معرفی کردم که برید ببینید...  نه اینکه مطلب رو کش بدید بنده میگم اصل قیام تکرار میکنم اصل قیام الگو برداری بوده ، نه نوع قیام... 

اون کتبیم که معرفی کردید نوشته کریشنا کری پالانی نه گاندی .-.
تا اونجایی که من میدونم گاندی کتابی از خودش نداره
اون کتابو دانلود کردم ولی فعلا بدلیل مشغله زیاد فرصت خوندن کاملشو ندارم
اگه صفحه خاصی از اون کتاب مد نظرته بگو تا بهش رجوع کنم...

شما میفرمایید اصل قیااام بر پایه مبارزه با ظلم بوده و الگو برداری بوده
من میگم مگه هر کی برپایه ظلم قیام کرده(که در باره گاندی اصلا قیامی در کار نبوده) مگه از امام حسین الگو برداری کرده .-.
بعدشم بررسی کردم بهت نشون دادم حرکتی رو که گاندی برای استقلال هند آغاز کرد از اساس با قیام امام حسین تفاوت داره .-.
این شمایید که درجواب چیزی نداشتید و فقط داریدبحثو کش میدید!!!

نقل قول: اگه بخواد از سخنی سوءاستفاده بشه،  جلوتر میگیرم...  شما خودتون در خط آخر جوابتان رو دادید اما چرا در ابتدا همین مطلب رو بیان نکردید. 

من مطلبو به عینه نقل کردم بدون دخل و تصرف
هیچگونه عقیده شخصیمم واردش نکردم(پست اول مشخصه)،دلیلیم نداره چیزی در توضیح حرف گاندی بیان کنم
قضاوت با خواننده مطلبه که چ برداشتی از جمله میکنه!! تو پست قبلمم فقط ی احتمال رو بررسی کردم...
ولی این شمایید که از ی جمله گاندی دارید سوء استفاده میکنید و چیزهای بی ربط رو به هم ربط میدید...
گاندی گفته ملت هند باید از امام حسین الگو بگیرن(اصلانم نگفته در چ زمینه ای)
ی حرف کاملا کلی...
بعد شما از این استفاده کردید گفتید اصل قیام گاندی از قیام امام حسین الگو برداری شده
اونم به گفته خودش .-.!!!
گاندی کی این حرفو زده .-.
چطور از اون جمله گاندی همچین برداشتی کردید؟؟؟
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock
کسایی که میخوان کار بزرگ گاندی رو با یه نقل قول و یه جمله مصادره به مذهب کنن یه مرور کوتاه کنن کاری که این دو شخصیت تاریخی کردن بعد درباره شباهت ها حرف بزنن
اولا گاندی اول تو آفریقای جنوبی علیه بعضی تبعیض های آپارتایدی مبارزه کرد. جنس اون مبارزه هم شبیه همون چیزی بود که بعدها تو هند اتفاق افتاد. سخنرانی و راهپیمایی آرام و مدنی ...
بعد به کشورش برمیگرده و علیه استعمار بریتانیا مبارزه میکنه. با اینکه گروه هایی قبل از گاندی مبارزه میکردن که مشی جنگ طلبانه داشتن گاندی به هیچ وجه زیر بار نمیره و مردم رو به خودش و روشش جذب میکنه. 
اما امام حسین با دعوت مردم عراق برای سرنگونی یزید اقدام میکنه. یعنی مردم رو ترغیب نمیکنه بلکه مردم ترغیبش میکنن. یعنی اگه دعوت نامه ای نبود قیامی هم در کار نبود. حتی تو کربلا هم بنابر روایات مورد تایید شما میگه من به دعوت شما اومدم اگه دعوتتون رو پس گرفتید راه رو باز کنید که برم. یعنی اگه راه باز میشد مبارزه با ظلمی هم در کار نبود (نهایتش همون بیعت نکردن بود)
این دو تا روش چه شباهتی دارن؟
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، ایرانی اسلامی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بدترین مردم در نزد خداوند چه کسانی هستند؟
  ویژگی بهترین مردم از دیدگاه قرآن کریم چیست؟
  حالتهای مختلف «خوابیدن و استراحت کردن» و بهترین حالت و بدترین حالت
  بدترین مخلوق نزد حضرت موسی
  بهترین روش دنیا برای ترک استمنا * پست ثابت *
  بهترین آیه و سخت‌ترین آیه قرآن
  از نظر اسلام بهترین زمان برای بچه دار شدن چه روز و چه ساعتی است؟
  بهترین وقت برای استغفار گفتن
  بهترین فرصت برای یک سرمایه گذاری سود آور !
  بهترین هدیه خداوند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان