16-03-2015، 19:25
حـالـمـ..
حـال بــچـه ای است کـهـ..
بــا شـوق بــه کـوچـه دویـد امـا کـسی بــازیـش نـداد..
حـال بــچـه ای است کـهـ..
بــا شـوق بــه کـوچـه دویـد امـا کـسی بــازیـش نـداد..
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
|||||||||||
16-03-2015، 19:25
حـالـمـ..
حـال بــچـه ای است کـهـ.. بــا شـوق بــه کـوچـه دویـد امـا کـسی بــازیـش نـداد..
16-03-2015، 19:41
میخواهم لاغر کنم....!
یک کیلو.....نه ده کیلو نه بیست کیلو.....نه باز هم برایش زیاد است میخواهم بشوم پنج کیلو تا دوباره روی پاهای مادرم بخوابم
16-03-2015، 19:56
اگر وقت نـכاری حالـᓄ را بپرسی، כرڪت ᓄـیڪنـᓄـ!
اگر وقت نـכاری با ᓄـن صحبت ڪنی، כرڪت ᓄـیڪنـᓄـ! اگر وقت نـכاری ᓄـرا ببینی، כرڪت ᓄـیڪنـᓄـ! اـᓄـا اگر بعـכ از تـᓄـاـᓄ اینها، כیگر כوستت نـכاشتـᓄ اینبار نوبت توست ڪه כرڪـᓄ ڪنی!
16-03-2015، 20:02
اینکه جدیدا سیگار می کشم خیلی بده
اما دلیلش خیلی بدتره
16-03-2015، 20:09
چه شب ساکتی ! ! !
یا کسی در دنیا نیست ، یا من در دنیای کسی نیستم ؟ ! یکی دو سالیست ، دستانم فقط با استکان چای گرم میشود ! تنهایی یعنی این . . .
16-03-2015، 20:25
. ﻣﯿﮕــــــﯽ ﺩﻭﺳﺶ ﺩﺍﺭﯼ ؟
ﻣﯿﮕـــــــﯽ ﻋﺎﺷﻘﺸـــــــﯽ ؟ ﻫﺮ ﻭﻗـــــــﺖ ﺗﻮﻧﺴﺘــﯽ ... ﺩﺳﺘـــــﺸﻮ ﺑﮕﯿـــــــﺮﯼ ﺑـــــﯿﺎﺭﯼ تـﻮ ﺟﻤــــــــﻊ ، ﺑﯿـــــﺎﺭﯼ ﻧﺸﻮﻧﺶ ﺑـــــﺪﯼ ، ﺑﮕـــﯽ ﺍﯾﻦ ﻋﺸـﻖ ﻣﻨــــــﻪ ،.... ﻣــــــــﻦ ﺍﯾﻨﻮ ﺩﻭﺳـــــــﺖ ﺩﺍﺭﻡ... ﺍﻭﻧﻮﻗﺘــــــﻪ ﮐﻪ ﻣﻌﻠﻮﻣــــﻪ ﻭﺍﻗــــــﻌﺎ ﺭﺍﺳﺖ ﻣﯿﮕــــﯽ ! ﺍﮔــــــــﻪ ﺑــــــــﻪ ﺧــــــــﻮﺩﺕ ﺗﻮﻧﺴــــــــﯽ ﺍﺟــــــــﺎﺯﻩ ﺑﺪﯼ ... ﺯﯾــــــــﺮ ﭘــــــــﺴﺘﺎﺵ ﯾــــــــﺎ ﭘﺴــــــــﺘﺎﺕ ..... ﺧــــــــﻮﺩﯼ نـﺸــــــــﻮﻥ ﺑــــــــﺪﯼ .... ﺍﻭﻧﻮﻗـــــــﺘﻪ ﮐﻪ ﺛـــــــﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩﯼ چـﻘـــــــﺪﺭ ﻭﺍﺳـــــــﺖ ﻣﻬـــــــﻤﻪ ! ﺍﮔــــــــﻪ ﻗﺎﯾﻤـــــﺶ ﮐــــــﺮﺩﯼ،... ﺍﮔــــــﻪ ﻫﺮﮐــــــﯽ خـﻮﺍﺳــــﺖ ﺑﺒﯿﻨﺘــــﺶ ﺑﻬـــــــﻮﻧﻪ ﺍﻭﺭﺩﯼ،.... ﺍﮔـــــﻪ ﺗﺮﺳــــﯿﺪﯼ ﺑﻬــــﺖ ﺍﻧﮕـــــﻪ ﻫـــــﻤﻪ ﭼـﯽ ﺑﭽــــــﺴﺒﻮﻧﻦ،.... ﯾﻌـــــــﻨﯽ ﻋﺎﺷـــــــﻖ ﻧﯿـــــــﺴﺘﯽ !!! ﻫﯿﭽﻮﻗـــــــﺖ ﻋﺸــــــﻘﺘﻮ ﻗﺎﯾــــﻢ ﻧﮑــــــــﻦ !!!! ﻧــــﺬﺍﺭ ﻋﺎﻟــــــﻢ ﻭ ﺁﺩﻡ ﺑﻬـــــﺶ ﭼـــــــﺸﻢ ﺩﺍﺷﺘــــــﻪ ﺑﺎﺷـــــﻦ ﻭ ﻧﺪﻭﻧــــــﻦ ﮐـﻪ ﺍﻭﻥ ﻣــــﺎﻝ ﺗــــﻮﺋﻪ !!!
16-03-2015، 20:28
مـَــن هـــنوز هــم هــمانم
تنــــها کــمی مــچــالــه شــده ام . . .
16-03-2015، 21:23
چمدونو میبندم ..همونموقع که باخوشی خوابی !
فقط خاطره ها مونده ازم مامیsorry
16-03-2015، 21:44
من به هیچ دردی نمیخورم......!
این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند...!
16-03-2015، 22:02
سـرد اسـت و مـن تـنهایـم “ چـه جمـلـه ای !
پــــُر از کـلیـشه … پـــُـر از تـهـوع … جـای ِ گـرمی نـشستـه ای و می خـوانـی : ” ســرد اسـت “… یـخ نمـی کنـی … حـس نـمی کنـی … کـه مـن بـرای ِ نـوشتـن ِ همیـن دو کلمـه چـه سرمایـی را گـذرانـدم
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|