15-03-2015، 13:01
به گزارش زیرمیزی;در چند هفته گذشته انواع و اقسام ماهی های عجیب و غریب از اب های استرالیا صید شده است و این ماهی که دو دهان دارد فعلا اخرین ان ها است.
چند هفته پیش بود که یک کوسه گابلین از اب های نیو ولز در استرالیا و یک کوسه ماقبل تاریخی در ویکتوریای استرالیا صید شد و حالا نوبت به این ماهی رسیده است که دو دهان دارد.
ماهیگیران در روز دوشنبه در استرالیا موفق شدند این ماهی عجیب را از اب های منطقه ی ریورلند صید کنند.
گری وریک که این ماهی را صید کرده است میگوید در طول ۳۰ سالی که ماهی صید میکنم به چنین جانور عجیبی برنخورده بودم.
جالب اینجاست که هر دو دهان به صورت مجزا کار میکنند و در حالی که دهان بالایی باز است دهان بالایی میتواند بسته بماند.
وریک میگوید در طول این ۳۰ سالی که ماهی صید میکنم چیز های عجیبی دیدم مانند ماهی ای که کله ای شبیه دلفین داشت ولی این ماهی از تمام ان ها جالب تر است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.