امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کی دوس داره برگرده به بچگیاش؟برای چی؟؛")

Big Grin اسمی که انتخاب کردی خوندنش یکم زیاد عجیبه Blush
دوستان : هم سپاس هم نظر لطفاً !res2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برادر مثبت یک .....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب خب خب !نظرتونو راجع به جنسیت نفر قبلیتون بگین !شاید میگه دختره ولی پسره شایدم... Big Grin

بیاین سر بزنید !فک کنم یه چیزایی براگفتن دارین !تشکر
رمانتیک ومثلاً قشنگ !
بچه های عشق کره جنوبی وهرکی دوس داشت بیاد تو !
پاسخ
آگهی
من دوس دارم چون ازاده ازادیو خدا بیشتر دوست داره Smile
پاسخ
 سپاس شده توسط برادر مثبت
اگه میشد که خوب بود ......... ولی الانم خوبه باعشق اول و آخرت زندگی کنی مگه بده Rolleyes
فقط این منو ناراحت میکنه که هر چی ما بزرگتر میشیم پدر مادرامون پیرترمیشن crying crying crying crying
پاسخ
 سپاس شده توسط برادر مثبت
من ک نمیخوام..
پاسخ
 سپاس شده توسط برادر مثبت
(04-03-2015، 23:25)ᔕᗩᖺᙓᒪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک نمیخوام..

منم که رفدم ترک تحصیل نمیخوام Big Grin

(04-03-2015، 23:06)ساناز1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میشد که خوب بود ......... ولی الانم خوبه باعشق اول و آخرت زندگی کنی مگه بده Rolleyes
فقط این منو ناراحت میکنه که هر چی ما بزرگتر میشیم پدر مادرامون پیرترمیشن crying crying crying crying

هعی روزگار ...
امیدوارم هممون تو بهشت همو ملاقات کنیم همه با خونوادمونو عشقمون باشیم Heart Blush

(04-03-2015، 13:32)【ҡεяενд✟】 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوس دارم چون ازاده ازادیو خدا بیشتر دوست داره Smile

وات ؟ Undecided Huh
دوستان : هم سپاس هم نظر لطفاً !res2
برادر مثبت یک .....
خب خب خب !نظرتونو راجع به جنسیت نفر قبلیتون بگین !شاید میگه دختره ولی پسره شایدم... Big Grin

بیاین سر بزنید !فک کنم یه چیزایی براگفتن دارین !تشکر
رمانتیک ومثلاً قشنگ !
بچه های عشق کره جنوبی وهرکی دوس داشت بیاد تو !
پاسخ
خیلی دوس دارم برگردم..
تو بچگی هیچ وق دوروغ ب هم نمیگفتیم...قهرامون الکی بودو یه روزه
عشقای بچگیمون صافو ساده بود..
بهترین دورانو داشتم...
برام دعا کنید نبرم از زندگیم.....
پاسخ
مـن مـیـخـوام بـرگـردم بـه دو سـالـگـیـمـ :||||| ..!
پاسخ
من

دختر صاحاب مهد کودکم خیلی خوشگل بود هم کلاسیم بودیم crying
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به شما بستگی داره
  دوست داری همسرت کدوم خصوصیات رو داره
  خدایی حرکت این پسرا چن تا لایک داره بدو که ازدستت رفته
  هر کی ی حرف دلی داره میتونه اینجا راحت حرفشو بزنه(البته بدون فوش)
Lightbulb خطای دید؟! (هرکی تونست جایزه داره ها ) +عکس
  داره شروع میشهههههه جلوشو بگیرید نیاد زمانو نگه دارید باوا
  مدرسه رو دوس داری؟ چرا؟ (هرکی ی دلیل خوب بیاره جایزه داره!)
Tongue بدترین شیطونیت تو دوران بچگیت چی بوده ؟ (+عکس) عکس شیطون داره ها بدو بیا دیگه
Star اگه ي روز تو خونه تنها باشي اينو ببيني داره از پله ها مياد بالا چيکار ميکني؟من ک سکته
  شاید قبلا دیده باشید ولیبازم ببینید خیلی خنده داره

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان