امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دین مبین اسپاگتی پرستی

...........................
دین مبین اسپاگتی پرستی 6
دین مبین اسپاگتی پرستی 6

پاسخ
آگهی
این اسپاگتیه کو من خیلی گشنمهSleepyDodgyDodgyDodgyAngryAngryAngryAngryAngry
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه! Angry 
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!! 6
پاسخ
 سپاس شده توسط سرباز خدا
چه خدای خوشمزه ای!!

مثل منطق پشتش

با این مثال زدنش!!
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دین مبین اسپاگتی پرستی 6

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دین مبین اسپاگتی پرستی 6

پاسخ
من نظرخودم رو ميگم ولي توهم گوش كن ببين الان اخرالزمان وخيلي ازان دينا يافرقه ها اومده بيرون وبراي اين كه ادم رو توشك بندازن يه سري چيزاي مسخره ميگن كه دليل توجيه نداره ولي اين رو بدون اسلام ازهمه لحاظ ثابت شدست برو قران رو بخون ويه كمي فكركن بعد تو نت حقايق قراني رو سرچ كن ميبيني توهمه جاي دنيا اسلام ثابت شدست HeartHeart:cool::cool:توهم فكركنم مغزتو شست وشو دادن به خداتم بگو حاجتمون رو بده وگرنه ميام ميخورمش فهميديييييييييييي Big GrinBig GrinBig Grin25r3025r30
پاسخ
 سپاس شده توسط seied110
ممنون
پاسخ
kaffe2
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط سرباز خدا
محسن منم کم کم دارم به این مرحله والای تو میرسم...
شیعیان امامم لذت ببرن
دین مبین اسپاگتی پرستی 6

دین مبین اسپاگتی پرستی 6

پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy
منم به این نتیجه رسیدم که محسن به درجه والایی از عرفان رسیده

واقعا به حالت قبطه میخورمSmileSmileSmile

"GOOD  MANNERS ARE YOUR BEAUTY"

-(IMAM ALI (As-
پاسخ
 سپاس شده توسط سرباز خدا ، mohsenniceboy
(20-02-2015، 19:32)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود
شما به فضوح منظور من را درک کردید
من نیز زمانی که خدارا به اسپاگتی تشبیه میکنم هدفم عینا سخن شماست. منظور این نیست که وی اسپاگتی باشد!

شما در جای جای هستی میتوانید نشانه های او را بیابید 

دین مبین اسپاگتی پرستی 6

دین مبین اسپاگتی پرستی 6

رشته های فراوانی در هستی وجود دارد که کثرت و وحدت وی را ثابت میکند.

دین مبین اسپاگتی پرستی 6

هدف اشاره ی ما این بود.. پیشتر در پست اول تاپیک به سایر نشانه ها در هستی و در صدر آن مقوله ی ریسمان اشاره کردم..
تشبیه ما هم اقدامیست مشابه تشبیه شما!

من متوجه تشبیه شما نمیشوم. زمانی از دست های نامرئی سخن میگویید و حال از تشبیه؟ این اسپاگتی دقیقا چه جور موجودیست؟ نوعی ماده؟ محدود؟ یا خلاف اینها؟

شما ادعا می کنید همه چیز در دنیای هستی نمادی از وجود اسپاگتی ست، بسیار خوب. تصور میکنیم اینطور باشد اما آیا این تعالیم پیش از این درباره ی خدای دیگری ارایه نشده بود؟ منظورم این است که تعالیم این دین بسیار شبیه دستورات و اعتقادات ادیان گذشتگان است. در واقع من معتقدم پیامبر این دین یک دین شناس به تمام معناست و تنها کاری که انجام داده ترکیب این ادیان و ارایه ی دینی جدید است.
به ادیان اطراف خود نگاه کنید؛ "کثرت در عین وحدت": این چقدر شبیه به تعالیم مسیحیت است، و یا "مثال هایی مادی برای تفهیم چیزی غیر مادی" (البته اگر اسپاگتی غیر مادی باشد): چقدر شبیه شیوه ی تبلیغ اسلام است و بسیاری موارد دیگر که خود میتوانید با دقت در اسپاگتی پرستی آنها را دریابید.
همچنین نشانه هایی که شما از آن برای اثبات اسپاگتی از آنها استفاده میکنید بی تشابه به نشانه های ادیان دیگر نیستند: « آری، ما قادریم حتی نوک انگشتان او را از نو بسازیم »
ببینید 1400 سال پیش از تفاوت آثار انگشت برای اثبات خداوند استفاده شده در صورتی که در آن زمان هیچ کس از این تفاوت اطلاع نداشت.
به عقیده ی من اسپاگتی پرستی گلچینی از ادیان دیگر است که تعالیم آن به طرز ماهرانه ای تدوین شده اند.
اشتباه مرا به پای مکتبم نگذارید
(رییس جمهور شهید ایران)
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، seied110
ميشه اين بساطوجمع كني چون اينجا براي مسلموناس اينم بدون اسلام از هر نظر ثابت شدست ميخواي برو تونت سرچ كن حقايق قران
ميبيني همش واقعيت دارهHeart
راستي ازطرف من به خدات بگو حاجتمو بده وگرنه ميام ميخورمش 25r3025r3025r30
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مراسم قربانی کردن در شیطان پرستی و کشتن دختران باکره+عکس
Rainbow نمادهای شیطان پرستی
  نژاد پرستی مذهبی در حج!
Rainbow جایگاه زن در دین مبین اسلام
  پرسش و پاسخ شیطان پرستی+نماد ها
  شبهه درباره نظریه خدای اسپاگتی
  از فرقه های نوظهور تا شیطان پرستی معاصر
  آداب و رسوم شیطان پرستی+18
  نظر بسیار جالب انیشتن درباره خدا پرستی
  اسلام هراسی؛ صورت نوین نژاد پرستی

پرش به انجمن: