...........................
|
امتیاز موضوع:
دین مبین اسپاگتی پرستی |
||||||||||||||||||||
23-02-2015، 15:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-02-2015، 15:11، توسط mT_pOoM_taaK.)
این اسپاگتیه کو من خیلی گشنمه
23-02-2015، 15:22
چه خدای خوشمزه ای!!
مثل منطق پشتش با این مثال زدنش!!
23-02-2015، 16:24
من نظرخودم رو ميگم ولي توهم گوش كن ببين الان اخرالزمان وخيلي ازان دينا يافرقه ها اومده بيرون وبراي اين كه ادم رو توشك بندازن يه سري چيزاي مسخره ميگن كه دليل توجيه نداره ولي اين رو بدون اسلام ازهمه لحاظ ثابت شدست برو قران رو بخون ويه كمي فكركن بعد تو نت حقايق قراني رو سرچ كن ميبيني توهمه جاي دنيا اسلام ثابت شدست :cool::cool:توهم فكركنم مغزتو شست وشو دادن به خداتم بگو حاجتمون رو بده وگرنه ميام ميخورمش فهميديييييييييييي
23-02-2015، 16:35
ممنون
23-02-2015، 16:37
23-02-2015، 18:03
محسن منم کم کم دارم به این مرحله والای تو میرسم...
23-02-2015، 18:43
منم به این نتیجه رسیدم که محسن به درجه والایی از عرفان رسیده
واقعا به حالت قبطه میخورم
24-02-2015، 16:29
(20-02-2015، 19:32)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من متوجه تشبیه شما نمیشوم. زمانی از دست های نامرئی سخن میگویید و حال از تشبیه؟ این اسپاگتی دقیقا چه جور موجودیست؟ نوعی ماده؟ محدود؟ یا خلاف اینها؟ شما ادعا می کنید همه چیز در دنیای هستی نمادی از وجود اسپاگتی ست، بسیار خوب. تصور میکنیم اینطور باشد اما آیا این تعالیم پیش از این درباره ی خدای دیگری ارایه نشده بود؟ منظورم این است که تعالیم این دین بسیار شبیه دستورات و اعتقادات ادیان گذشتگان است. در واقع من معتقدم پیامبر این دین یک دین شناس به تمام معناست و تنها کاری که انجام داده ترکیب این ادیان و ارایه ی دینی جدید است. به ادیان اطراف خود نگاه کنید؛ "کثرت در عین وحدت": این چقدر شبیه به تعالیم مسیحیت است، و یا "مثال هایی مادی برای تفهیم چیزی غیر مادی" (البته اگر اسپاگتی غیر مادی باشد): چقدر شبیه شیوه ی تبلیغ اسلام است و بسیاری موارد دیگر که خود میتوانید با دقت در اسپاگتی پرستی آنها را دریابید. همچنین نشانه هایی که شما از آن برای اثبات اسپاگتی از آنها استفاده میکنید بی تشابه به نشانه های ادیان دیگر نیستند: « آری، ما قادریم حتی نوک انگشتان او را از نو بسازیم » ببینید 1400 سال پیش از تفاوت آثار انگشت برای اثبات خداوند استفاده شده در صورتی که در آن زمان هیچ کس از این تفاوت اطلاع نداشت. به عقیده ی من اسپاگتی پرستی گلچینی از ادیان دیگر است که تعالیم آن به طرز ماهرانه ای تدوین شده اند.
24-02-2015، 16:39
ميشه اين بساطوجمع كني چون اينجا براي مسلموناس اينم بدون اسلام از هر نظر ثابت شدست ميخواي برو تونت سرچ كن حقايق قران
ميبيني همش واقعيت داره راستي ازطرف من به خدات بگو حاجتمو بده وگرنه ميام ميخورمش | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان