20-02-2015، 16:36
(20-02-2015، 16:26)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه شما تاج سره مایید
(20-02-2015، 16:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قربون دهنت برم من منم کار با دهنه یکنی با دندون اول گوششو میکندم بعد با دس کلشو بر میداشتم نالخنمو
(20-02-2015، 16:21)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2015، 16:16)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از بچگی عادت دارم تا عصبانی میشم می افتم به جون اون بدبختا حالا دو ماه که کلاسک شروع شده بود
سلام یاسی خوبی؟ =)
ای بابا صبا اخه یه کار دیگه میکردی چرا ناخناتو گرفتی کوتاه کردی |:
سلام فری (؛
این عادت از سرم کم کم افتاد
البته به بدبختی
ولی باز دیروز حواصم نبود
هوففففففففففففف
اینکه خوبه :| اشکال نداره :|
من یه مرضی گرفتم از تابستون تا الان ناخون میخورم :|||
ناظممون به دوستام گفته هر وقت داشتم ناخون میخوردم بزنن رو دستم :|
نا مردا خیلی بد میزنن -_-
دیگه خودشم می نداختم رو زمین
عادت بدیه
(20-02-2015، 16:24)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پ ما هویجیم
سلام کسی هستش؟
(20-02-2015، 16:28)❤ஜelenaaஜ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام النا خانم
سـلآمـ عِرفآنـ