نقل قول: یهودی ها میگن که قسم دروغ حوردن جایز است مخصوصا در معاملات با غیر یهود!!!
اونا میگین که تا میتوانید از غیر یهود بکشید و چنانچه قدرت کشتن او را داشتید و او را به قتل نرساندید،مرتکب خلاف شرع شده اید!!!
همچنین اونا میگن که تعدی و تجاوز به ناموس غیر یهودی مانعی ندارد.زیرا کفار مثل حیوانات هستند و حیوانات را زناشویی نیست!!!!
بازم بگم؟؟؟؟
همینا رو درباره مسلمونام میگم دختر خانوم!!!!
همین حرفارو(دقیقا همین جمله ها رو) درباره جنگ های صدر اسلام و پیامبر هم میگن! تازه اسناد اونا خیلی محکمتر از اسناد رو نشده شماست =))))
ولی همه ما مسلمونا میدونیم که امروزه فقط بخش کوچکی از دنیای اسلام داعش و طالبان و گروه ها و فرقه های تروریستی این عقیده رو دارن!
تو یهودم شاید همچین عقاید افراطی باشه ولی قظعا بخش کوچکی ازش رو تشکیل میده ایین اصلی یهود این کارا رو نفی میکنه!
شما تو هود قرآن که کتاب اسمانی ماست ببینید میفهمید از این ایات که فرمان قتل میده زیاده ولی وقتی ما میایم میگیم امثال شما میگن برو تفسیر آیه رو بخون اشتباه برداشت کردی .-.
درضمن اون کتابی که گفتید نوشته چ کسیه؟؟؟ مدارکی تو اون کتاب بیان شده و دلایلش رو بیان کنید لطفا
پ.ن: اسنادتون تو حلقم!!! بیشتر به نظر میرسه ی سری حرفا رو از سایتایی مث ظهور 12 کپی کردی اینجا!!!!
لطفا وقتی همچین ادعاهای سنگینی میکنید منابع محکم بیارید
(20-02-2015، 9:01)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2015، 5:56)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: بحران 2008 فقط برای قدرتنمایی اسراییل در برابر کنگره امریکا بود
میسه بپرسم ابن جمله رو از کی شنیدی؟؟؟
نشنیدم
میتونید بپرسید...
گرفتی مارو .-.
نکنه خودت به این نتایج مهم رسیدی؟؟؟
یه منبعی یه دلیلی یه سندی یه چیزی بهم بده
که من فردا تو یه بحث شرکت کردم گفتم آقا بحران 2008 کار اسراییل بوده
گفتن مدرکت چیه نگم سرباز خدا گفت .-. یا برید خودتون پیدا کنید =))))