امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگوی آزاد 229 _

کسی هست ؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(13-02-2015، 21:04)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هست ؟

salam khobi?
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(13-02-2015، 21:09)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2015، 21:04)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هست ؟

salam khobi?

مرسی 
شما خوبید؟
میشه معرفی کنید ؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(13-02-2015، 20:57)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام 85 سالگی بمیرم -_-

(13-02-2015، 20:57)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.

باورت میشه میخواسم برم بت پ.خ بدم ؟ :|
اهل درام هسی ؟ فیلم بگم ! بسه فیلم ترسناک ! -_-

بگو خخخ (=
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

_ گـفـتگوی آزاد 229 _ 23
 سپاس شده توسط M ATIN ، Ξrιc logιc
سلام

راستی مگ قبلا نوشتن ب انگلیسی ممنوع نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اخطار دریافت کردم!
یکی عیب نداره متین  سلام اهنگی خوبی؟
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، M ATIN ، ❤уαѕαмιη❤
فردا ولنتاینه:492::492::492::499::499::499::499:

میرم ی کادو میخرم ب سایه خودم هدیه می دمUndecided(بی دوس دختریه دیگ)
(13-02-2015، 21:11)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2015، 21:09)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هست ؟

salam khobi?

مرسی 
شما خوبید؟
میشه معرفی کنید ؟

مـرسـی (:
یـآسمـین 15 (:
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط M ATIN
سَلآم (:*
 سپاس شده توسط M ATIN
(13-02-2015، 21:16)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی عیب نداره متین  سلام اهنگی خوبی؟

بخدا من یکی نوشتم اخطار بم دادن

سلام ب نفر قبلیمم
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان