امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢

(12-02-2015، 15:17)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:09)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:04)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالااشما پیداش بکن اون موقع تصمیم میگیرم چی کار کنم (:
من میدونم کجاست((=
من بهت افتخار میکنم :|اصلا خودت کی هستی؟
NICKOLAS
اهورا

(12-02-2015، 15:08)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.
سلام همکار._.
سلام اهورا (:
خوبی؟
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، CTG
آگهی
(12-02-2015، 15:19)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:16)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:15)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:13)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سینآ ._.
سلام :/
کی هستی؟ . -.

یه بنده خدا :|
مهناز v:
خودم فهمیدم -_-

عه؟

نه بابا؟

تنهایی فهمیدی؟ :| :V

من مهناز نیستم :|

همه منو با مهناز اشتباه میگیرن :|

(12-02-2015، 15:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:11)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:06)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا قبول نی این ش میده..
میشه اون قبلیه بیاد؟:|

اون نمیتونه ارسال کنه :|
میتونم از تعلیق ارسال درش بیارم:|

دادا من ساعت س نصفه شب داشتم از سرما میلرزیدم حال نداشتم رو خودم پتو بندازم
الان برم ش دختر مردمو بردارم کشف کنم کیه:v

خُ برو درش بیار یکم دور همی خوش بگذره.:|

ولی فحشاش خیلی بدنااا :| -_-
ن بابا:|
خنده دارفوشاش(=
ادم باس تو فوش دادن مبتکر باشه:v

اینا خنده دار بودن؟ :|

از تو تا حالا فوش نشنیدم وگرنه بهت میگفتم مبتکر :|
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، CTG
(12-02-2015، 15:18)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ نگو اهنگ باور نمیکنم:|

بخدا دروغ نمیگم برو سرچ کن تو لیست اعضا خودشونن |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ 176
سیبو خیارو آلو گلابیو شفتالو سلااااااام :|
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(12-02-2015، 15:18)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 14:49)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 14:37)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 14:34)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 14:32)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع عرفانی دیگه ؟

خیالم راحت شد @_@
هیچکیو دیگه نمیشناسم

از اینجا میبینی کیا به کیا تبدیل شدن :>
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=178476&page=27
راستی اهنگ ایسان کو ؟؟؟؟ میخوام اذیتش کنم:|مهناز کو؟

آیسان : Ƒαкє SмιƖє

مهناز : ~ Mahnaz ~
خنگ دارکم شوخی میکنم :|
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
امروز که انقد اینجا شلوغه یک هزارم تابستون هم جمعیت نداره
تابستان کجایی که یادت بخیرcry girl
چن روزه دلم خیلی هوای تابستون رو کرده
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Ξrιc logιc
(12-02-2015، 15:21)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:19)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:16)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:15)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:13)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سینآ ._.
کی هستی؟ . -.

مهناز v:
خودم فهمیدم -_-

عه؟

نه بابا؟

(12-02-2015، 15:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:11)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:06)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون نمیتونه ارسال کنه :|

خنده دارفوشاش(=

من تا حالا تو فلش فوش ندادم(=
خیلی عصبی باشم فوش میدم..اونم ن تو دنیای مجازی
من فوشای مخصوص خودمو دارم._.
حالا بزا ی بار با ی نفر بحثم بشه ی فوشایی میگم یارو نمیدونه معنیش چیه((=
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
سلآم حمید :|
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Son of anarchy
(12-02-2015، 15:26)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:18)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 14:49)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 14:37)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 14:34)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیالم راحت شد @_@
هیچکیو دیگه نمیشناسم

از اینجا میبینی کیا به کیا تبدیل شدن :>
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=178476&page=27
راستی اهنگ ایسان کو ؟؟؟؟ میخوام اذیتش کنم:|مهناز کو؟

آیسان : Ƒαкє SмιƖє

مهناز : ~ Mahnaz ~
خنگ دارکم شوخی میکنم :|

وای ببخشی ببین Ƒαкє SмιƖє نیست Ƒαкє ѕмιƖє هس (:

(12-02-2015، 15:27)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز که انقد اینجا شلوغه یک هزارم تابستون هم جمعیت نداره
تابستان کجایی که یادت بخیرcry girl
چن روزه دلم خیلی هوای تابستون رو کرده

نگو نگو آجو که منم حال تو رو دارم ):
دلم میخواد ناخونامو بلند کنم ):
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Son of anarchy ، t★r G!RL$
(12-02-2015، 15:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2015، 15:21)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی هستی؟ . -.

مهناز v:
خودم فهمیدم -_-

عه؟

نه بابا؟

خنده دارفوشاش(=

من تا حالا تو فلش فوش ندادم(=
خیلی عصبی باشم فوش میدم..اونم ن تو دنیای مجازی
من فوشای مخصوص خودمو دارم._.
حالا بزا ی بار با ی نفر بحثم بشه ی فوشایی میگم یارو نمیدونه معنیش چیه((=

بیا پ.خ باهم دعوا بوفتیم (:

فحش بده..فرض کن دنیای واقعیه :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان