24-01-2015، 18:44
ین دستور پیشنهادی برای تهیه ژله های متفاوت با امکانات ساده ای که در دسترس همه می تونه باشه .برای ساخت این دسر می تونید از پودر ژله آماده استفاده کنید یا ژله رو به روش که قبلا توضیح دادم تهیه کنید
.یک عدد خربزه متوسط رو انتخاب کنید و مانند شکل یه گردی به اندازه سر قاشق غذا خوری در بالای آن برش بزنید.
2.با استفاده از یک قاشق که ترجیحا شربت خوری باشه از همین حفره تمام تخم های خربزه رو خارج کنید و برای اینکه مطمئن بشید کاملا خالی شده است کمی آب طوی خربزه بریزید و تکان دهید و اب رو تخلیه کنید.
3.خربزه رو توی یک ظرف مناسب مستطیل شکل با قرار دادن چند دستمال مچاله شده در اطرافش کاملا ثابت کنید.
4.یک رنگ ژله را از حفره ایجاد شده داخل خربزه بریزید تا حدی که نصف شکم خربزه پر شود.همان طور که خربزه را ثابت کرده اید حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید
5.بعد از اینکه ژله کاملا صفت شد.رنگ بعدی را اماده کنید و تا جایی که کل مغزی خربزه را پر کند از ژله در ان بریزید و در یخچال قرار دهید .
6.وقتی لایه دوم هم کاملا سفت شد .که بسته به نوع ژله از 2 تا 4 ساعت زمان می برد.خربزه را مانند شکل برش بزنید.در صورت تمایل پوست خربزه را قبل از برش زدن بکنید.