امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¢گفتگو آزاد نسخه 226¢

(19-01-2015، 19:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2015، 19:07)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا از تو داشبورد اون پفک رو بده به من دادا  ((:
¢گفتگو آزاد نسخه 226¢ 189

چی توز بزن دادا:v

خوبه پفک دست من پاستیل هم دست تو بزن بریم شکار آهو  Confuseds32:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، tyjtfhdhr
آگهی
کسی که جواب سلام نداد :|

خدافظ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
عع راست میگی رُز انتِ حـمارة ^_^

انتِ بقــــــرة ^________________^

احسانه هیز -_- تو دامنه اونارو زدی بالـا؟
 سپاس شده توسط Mason ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
پفک خواست دلم ، ولی نمیتونم بخورم ! هعییی چقد شما ها بی ادبین بعد میگین چرا من ساکتم محل چیز هم ب آدم نمیدین که

(19-01-2015، 19:11)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که جواب سلام نداد :|

خدافظ

کی سلام کردی تو ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ¢گفتگو آزاد نسخه 226¢ 189
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mason ، [ Aνяιℓ ]
(19-01-2015، 19:11)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2015، 19:09)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2015، 19:06)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2015، 19:03)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2015، 18:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
هل أنت حزين؟
من از عربی و اون قیافه نحس عربا با اون مانتوی بلند سفیدشون متنفرم اونوخ تو میای برا من عربی مینویسی ؟ :|

تازه زیر دامناشون هم هیچی نمیپوشن :4fv:
:|||||

مانتواشون نازکم هس همینجوری :|

یکی از فانتزی های من اینه که تو فرودگاه عربستان مامور بازرسی بشم 

یکی یکیشون رو قشنگ بازرسی بدنی بکنم Big Grin
(19-01-2015، 19:11)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2015، 19:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2015، 19:07)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا از تو داشبورد اون پفک رو بده به من دادا  ((:

چی توز بزن دادا:v

خوبه پفک دست من پاستیل هم دست تو بزن بریم شکار آهو  Confuseds32:

زود ازدواج کردم؟:>
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
سلام فاطمه :>

حرف عربا شد ..

میگن تو بازی ایران قطر موقعی دژاگه به قوچان نژاد و قوچان نژاد به دژاگه پاس داده گوینده عربی از بس چ و ژ و گ گفته دار فانی رو وداع گفته :|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، tyjtfhdhr
خوراکی فقط اینا باهم ^_________^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.pix2fun.net/wp-content/uploads/chips-felfeli-pix2fun-1.jpg

ب علـاوه ی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://shimbardairy.ir/dorsapax/userfiles/image/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%20%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B1%20450.jpg
 سپاس شده توسط Mason
صد و هشتاد و شیش :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-01-2015، 19:12)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع راست میگی رُز انتِ حـمارة ^_^

انتِ بقــــــرة ^________________^

احسانه هیز -_- تو دامنه اونارو زدی بالـا؟

احسان رو نمیدونم Angel
ولی من حسنم تا حالا هم جرئت این کارو نداشتم

عواقب بدی در انتظاره اونیه که این کارو انجام بدهBig Grin
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان