11-12-2014، 0:43
اصن پوکیدمــــ
|
♥همه ی پیامک های سرکاری و خنده دار در اینجا♥ |
||
11-12-2014، 0:43
اصن پوکیدمــــ
12-12-2014، 14:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2014، 14:45، توسط ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖.)
تو اتوبوس گوشیمو در آوردم فیس بوکمو چک کنم داشتم پستهارو می خوندم یهو یکی از پشت به شونم زده میگه: پست قبلیه رو لایک کن خیلی با حال بود..!!
. . . در اروپا معمولا دختر با کمی آرایش بیرون میره در ایران معمولا آرایش با کمی دختر بیرون میره . . . . به مامیم میگم :شام چی داریم؟ میگه :آنچه گذشت…! میگم :غذای جدیده؟ میگه :عارع… میگم :خوحالاچیاداره توش، واسه سلامتی خوبه؟ میگه :هرچی تواین هفته پختمو کوفت نکردی قاطی کردم دوتا تخمرغم زدم و مث کتلت سرخش کردم! اگه اینم کوفت نکنی فرداشب پس ازسالها داریم.
18-12-2014، 13:07
زانوی غم در بغل گرفته بود. . . . . . . . . . کودکی که هنگام نوشتن تکالیفش متوجه شد مداد پاک کنش را گم کرده همیشه که نمیشه عاشقانه باشه!!!
. . . . تواین یکی نیست تو دومی هم نیست سومی هم نه، پیداش نمیکنم!! تو چهارمی ی ی ... نه تو پنجمی هم نیست... اینم از ششمی... اینم آخریش... نخیـــــر، تو هفت آسمون لنگه من نیست!!! . . . . . زندگی ایدهآل یعنــــــــــی هیچوقت مجبور نشی از زیر پتو بیای بیرون
22-12-2014، 15:59
حقیقت تلخه مثل ته خیار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
23-12-2014، 20:49
يكي از فانتزيام اينه ك ي شمشير بگيرم اسمشو بزارم لطافت بعد همرو با لطافت بكشم :|
. . . . . یکی باید پیدا شود که به مادران سرزمین من بفهماند که اگر شام دیشب خوردنی بود، همان دیشب خورده میشد بعععععله.. . . . . ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﺶ ﺗﻮ ﺩﺳﺖ ﺷﻤﺎﺱ ... . . . . . . . . . . . . . ﻗﺒﻼ ﺩﺳﺘﺶ ﺗﻮ ﺩﻣﺎﻏﺶ ﺑﻮﺩﻩ :| ﺗﺎﺯﻩ ﻗﺒﻞ ﺗﺮﺷﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺑﻮﺩﻩ :| ﭼﯿﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﺑﮕﻢ ﺩﺳﺘﺶ ﺗﻮ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﻩ :| ﻣﻦ ﻋﻤﺮﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﮐﺴﯽ ﺩﺳﺖ ﺑﺰﻧﻢ
03-01-2015، 22:01
سپااااااااااااااااااااس
![]()
03-01-2015، 22:37
قلب دخترامثل قبرستونه هرکی به اونجاپامیذاره دیگه نمیتونه برگرده اماقلب پسرامثل هتل ۵ستاره است معلوم نیست کی میادکی میره
08-01-2015، 20:02
گفت : اگه دوسم داری ثابت کن
گفتم : چه جوری؟ گفت : رَگِتو بزن رَگَمو زدم داشتم تو آغوش گرمش جون میدادم که گفت اگه دوسم داشتی تنهام نمیذاشتی ! :| گفتــم : خیلی خری بعد مُردَم :-|
11-01-2015، 14:08
شلوار کردی چیست؟
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . همون ساپورته...ولی خستس! میفهمی؟؟؟؟؟ خسته . . . . . .. پسرخاله م کلاس چهارمه تو تانگو سه تا دوست دختر داره! من همسن اين بودم ظهرا تلويزيونو از برق ميکشیدم سمندون از توش نياد بيرون بخورتم . . . . . . . اين دانشمندان چطور به اين نتيجه رسيدن که ورزش طول عمر رو زياد میکنه؟
خرگوش که هميشه جنب و جوش داره 2 سال عمر میکنه و لاک پشت که ورزش نمیکنه 400 سال عمر میکنه!
گول نخوريدا، به استراحتتون ادامه بديد!
دانشمندان شيرازی
16-01-2015، 21:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-01-2015، 21:14، توسط دختر اریایی.)
یه فیلسوف نامدار میگه ^ پسرا از عقل فقط دندونشو دارن
![]() تویی که میگی دیگه مثل من پیدا نمیکنی واقعا فکر کردی بعد از تو دنبال یکی مثل خودت میگردم؟؟؟ محض رضای خدا یک سپاس به من کمک کنید ![]() بعضی هارو در جوب باید شست تا لجن ها بفهمن که کثیف تر از اون ها هم وجود داره:cool: واقعا خسیسی اگه سپاس ندی ![]() | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|