امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماجرای عکس عموپورنگ/+18

داریوش فرضیایی با انتشار این عکس در شبکه اینستاگرام از درگذشت پدرش خبر داد و نوشت: «پدر عزیزم تولدت مبارک ؛ خوش بحالت که زنده شدی و ما همچنان مرده در این دنیای بی ارزش غوطه وریم.. شادی روح همه رفتگان صلوات»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماجرای عکس عموپورنگ/+18 1

حدود هزار نفر از اعضای اینستاگرام در کامنت هایشان فوت پدر را به عموپورنگ تسلیت گفته اند. در یکی از این پیام ها آمده است: «عمو ما عادت نداریم گریون ببینیمتا….محکم باش» فرد دیگری هم نوشته است: «من رفتم شاید چند روز توی ایستاگرام نیام آخه ناراحتیه عمو رو که می بینم طاقت نمیارم».

آخرین عکس عمو پورنگ کنار پدرش در روز پدر 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه رسما اشکم در اومد...
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
بچه ها همه باهم اینجا به عموپورنگ تسلیت بگیم...
روحش شاد

پاسخ
 سپاس شده توسط دخترک ، arbab1376 ، تیلور خوشگله ، னιSs~டεனσή ، ~Mahnaz~ ، amy roz ، تیله کلو ، Mohamad1997 ، عقاب2 ، یاسی@_@ ، בחור משוגע ، SaYe 124 ، Samaneh77 ، تیک تاک13 ، شکوفه2
آگهی
وااااااااای باباشووووووو..! O.o
پاسخ
وآآآآآآی.....من تـآ حـآلـآ گریشــو ندیده بـــودمـــــ

الهـــــی بمیــرمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت
پاسخ
من گریشو دیده بودم وقتی همکارش اون اشپزه مرده بودcryingSad
فکرمیکردم تو همدردی ولی توهم دردی
پاسخ
(20-06-2014، 13:14)*onlygirl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داریوش فرضیایی با انتشار این عکس در شبکه اینستاگرام از درگذشت پدرش خبر داد و نوشت: «پدر عزیزم تولدت مبارک ؛ خوش بحالت که زنده شدی و ما همچنان مرده در این دنیای بی ارزش غوطه وریم.. شادی روح همه رفتگان صلوات»

حدود هزار نفر از اعضای اینستاگرام در کامنت هایشان فوت پدر را به عموپورنگ تسلیت گفته اند. در یکی از این پیام ها آمده است: «عمو ما عادت نداریم گریون ببینیمتا….محکم باش» فرد دیگری هم نوشته است: «من رفتم شاید چند روز توی ایستاگرام نیام آخه ناراحتیه عمو رو که می بینم طاقت نمیارم».

آخرین عکس عمو پورنگ کنار پدرش در روز پدر 

منکه رسما اشکم در اومد...
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
بچه ها همه باهم اینجا به عموپورنگ تسلیت بگیم...
روحش شاد

روحش شاد  حالم خراب شد
پاسخ
ای بابا
♚ تو را بر در نشاند♚

♚به طراری که می آید♚
♚تو منشین منتظر بر در♚
♚که این خانه دو در دارد♚
پاسخ
اخی جانمممممممممممممممcryingcryingcryingcrying
جمعیت جهان = ۷,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ نفر

اگه من بمیرم = ۶,۹۹۹,۹۹۹,۹۹۹ نفر
همه اعداد عوض میشه ، قدر منو بدون !!!

پاسخ
روحش شاد Angel
یه گوسفند از یه ادم نفله بیشتر میفهمه میفهمی؟؟
3fs
پاسخ
اوه این دیگه عمرشوکرده بود
خیلی وقت بود نیومده بودم انجمن
واقعا دلم تنگیده بود براش
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان