موضوعها: 161
سپاس ها 602
سپاس شده 3698 بار در 1586 ارسال
حالت من: هیچ کدام
من نتولد تیرم
درس بود
مرسی سحر
موضوعها: 11
سپاس ها 98
سپاس شده 295 بار در 126 ارسال
مردادیا همیشم این طور نیستن مصلا خودم
موضوعها: 1
سپاس ها 78
سپاس شده 104 بار در 85 ارسال
تکرااااااااااااری بود
بهمن
موضوعها: 773
سپاس ها 3635
سپاس شده 4290 بار در 1009 ارسال
متولد اسفند را به تماشای فیلم اکشن نبرید
متولدین اسفند ماه برای ارضای خواستههای خود، به وفور تغییر عقیده میدهند و از این شاخه به آن شاخه میپرند و گاهی اوقات رفیق نیمه راه شما میشوند. آنها از تماشای تئاتر و بازدید از موزهها لذت میبرند و این مکانها در واقع پاتوق مورد علاقهشان محسوب میشوند. آنها از تماشای فیلمهای سوزناک و رمانتیک به وجد میآیند، از این رو هرگز آنها را به تماشای فیلمهای اکشن و پر زد و خورد نبرید. آنها هرگز از یافتن نیمه گمشده خود ناامید نمیشوند و تا او را نیابند، دست از تلاش سرسختانه خود بر نمیدارند. تحت هر شرایطی باید با آنها احساساتی و عاطفی برخورد کنید تا عمیقا آزردهخاطر و دلخور نشوند. هرگز با خشونت با آنها رفتار نکنید. آنها علاقه چندان به حل و فصل مسایل مالی ندارند و ترجیح میدهند که این طور مسایل را به شریک زندگیشان بسپارند و خود از آن دور بمانند. آنها افرادی خیالپرداز هستند که به جای زندگی در دنیای مادی، در عالم معنویت به سر میبرند. اگر میخواهید هدیهای به آنها بدهید که مورد توجهشان قرار بگیرد، بهتر است چیزی هنری مثل یک تابلوی زیبای نقاشی برایشان بخرید. آنها مایلند مثل شاهزادهها زندگی کنند و به همراه چند شاخه گل رز در حالی که مقابلشان زانو زدهاید از آنها خواستگاری کنید. بله، آنها مثل سیندرلای قصهها منتظر شاهزادهای سوار بر اسب سپید هستند و همواره خود را در قصر رویاهایشان مجسم میکنند.
موضوعها: 0
سپاس ها 302
سپاس شده 81 بار در 73 ارسال
27-01-2015، 19:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-01-2015، 19:24، توسط $yamna$.)
تحت هیچ شرایطی متولد تیر ماه را دست نیندازید
متولدین تیر ماه برای ارضای خواسته خود به دنبال عشق و محبت خالص، حقیقی و ابدی هستند. آنها از دریافت گل و هدایای مختلف لذت زیاد میبرند. به آنها توجه زیادی نشان دهید از این که ساعات طولانی را با همسر یا عزیزانشان در محیطی صمیمی و گرم سپری کنند، خیلی به وجد میآیند. آنها عاشق خانه و خانوادهشان هستند. همیشه تاریخهای مهم مثل سالگرد تولد، ازدواج یا اولین روز آشناییتان را به یاد داشته باشید و به آنها هدیه بدهید. آنها دوست دارند مورد عشق و علاقه کامل طرف مقابلشان قرار بگیرند پس به آنها عشق بی قید و شرط بورزید و محبت کنید. آنها از دریافت کارتهای تبریک در مواقع مختلف لذت میبرند. هرگز و تحت هیچ شرایطی، آنها را دست نیاندازید و مسخرهشان نکنید. ممکن است شوخیهای شما را خیلی جدی بگیرند و احساساتشان خدشهدار شود. اگر موقعیت و شرایط مناسب در اختیار آنها قرار بگیرد، ممکن است برخی مواقع خاص تبدیل به افرادی فریب کار شوند. آنها روابط دوستانه تدریجی را ترجیح میدهند. همواره به اعضای خانواده آنها احترام بگذارید تا مورد احترام آنها قرار بگیرید.
بیشترش درست بود.ممنون
بـــه سـلامتــی اونـــایـی کــه ...
خــودشون ثابــت کــردن "لیــاقت” مـــا رو نــدارن !