11-12-2014، 0:43
اصن پوکیدمــــ
|
♥همه ی پیامک های سرکاری و خنده دار در اینجا♥ |
||
11-12-2014، 0:43
اصن پوکیدمــــ
12-12-2014، 14:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2014، 14:45، توسط ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖.)
تو اتوبوس گوشیمو در آوردم فیس بوکمو چک کنم داشتم پستهارو می خوندم یهو یکی از پشت به شونم زده میگه: پست قبلیه رو لایک کن خیلی با حال بود..!!
. . . در اروپا معمولا دختر با کمی آرایش بیرون میره در ایران معمولا آرایش با کمی دختر بیرون میره . . . . به مامیم میگم :شام چی داریم؟ میگه :آنچه گذشت…! میگم :غذای جدیده؟ میگه :عارع… میگم :خوحالاچیاداره توش، واسه سلامتی خوبه؟ میگه :هرچی تواین هفته پختمو کوفت نکردی قاطی کردم دوتا تخمرغم زدم و مث کتلت سرخش کردم! اگه اینم کوفت نکنی فرداشب پس ازسالها داریم.
18-12-2014، 13:07
زانوی غم در بغل گرفته بود. . . . . . . . . . کودکی که هنگام نوشتن تکالیفش متوجه شد مداد پاک کنش را گم کرده همیشه که نمیشه عاشقانه باشه!!!
. . . . تواین یکی نیست تو دومی هم نیست سومی هم نه، پیداش نمیکنم!! تو چهارمی ی ی ... نه تو پنجمی هم نیست... اینم از ششمی... اینم آخریش... نخیـــــر، تو هفت آسمون لنگه من نیست!!! . . . . . زندگی ایدهآل یعنــــــــــی هیچوقت مجبور نشی از زیر پتو بیای بیرون
22-12-2014، 15:59
حقیقت تلخه مثل ته خیار
23-12-2014، 20:49
يكي از فانتزيام اينه ك ي شمشير بگيرم اسمشو بزارم لطافت بعد همرو با لطافت بكشم :|
. . . . . یکی باید پیدا شود که به مادران سرزمین من بفهماند که اگر شام دیشب خوردنی بود، همان دیشب خورده میشد بعععععله.. . . . . ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﺶ ﺗﻮ ﺩﺳﺖ ﺷﻤﺎﺱ ... . . . . . . . . . . . . . ﻗﺒﻼ ﺩﺳﺘﺶ ﺗﻮ ﺩﻣﺎﻏﺶ ﺑﻮﺩﻩ :| ﺗﺎﺯﻩ ﻗﺒﻞ ﺗﺮﺷﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺑﻮﺩﻩ :| ﭼﯿﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﺑﮕﻢ ﺩﺳﺘﺶ ﺗﻮ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﻩ :| ﻣﻦ ﻋﻤﺮﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﮐﺴﯽ ﺩﺳﺖ ﺑﺰﻧﻢ
03-01-2015، 22:01
سپااااااااااااااااااااس
03-01-2015، 22:37
قلب دخترامثل قبرستونه هرکی به اونجاپامیذاره دیگه نمیتونه برگرده اماقلب پسرامثل هتل ۵ستاره است معلوم نیست کی میادکی میره
08-01-2015، 20:02
گفت : اگه دوسم داری ثابت کن
گفتم : چه جوری؟ گفت : رَگِتو بزن رَگَمو زدم داشتم تو آغوش گرمش جون میدادم که گفت اگه دوسم داشتی تنهام نمیذاشتی ! :| گفتــم : خیلی خری بعد مُردَم :-|
11-01-2015، 14:08
شلوار کردی چیست؟
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . همون ساپورته...ولی خستس! میفهمی؟؟؟؟؟ خسته . . . . . .. پسرخاله م کلاس چهارمه تو تانگو سه تا دوست دختر داره! من همسن اين بودم ظهرا تلويزيونو از برق ميکشیدم سمندون از توش نياد بيرون بخورتم . . . . . . . اين دانشمندان چطور به اين نتيجه رسيدن که ورزش طول عمر رو زياد میکنه؟
خرگوش که هميشه جنب و جوش داره 2 سال عمر میکنه و لاک پشت که ورزش نمیکنه 400 سال عمر میکنه!
گول نخوريدا، به استراحتتون ادامه بديد!
دانشمندان شيرازی
16-01-2015، 21:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-01-2015، 21:14، توسط دختر اریایی.)
یه فیلسوف نامدار میگه ^ پسرا از عقل فقط دندونشو دارن
تویی که میگی دیگه مثل من پیدا نمیکنی واقعا فکر کردی بعد از تو دنبال یکی مثل خودت میگردم؟؟؟ محض رضای خدا یک سپاس به من کمک کنید بعضی هارو در جوب باید شست تا لجن ها بفهمن که کثیف تر از اون ها هم وجود داره:cool: واقعا خسیسی اگه سپاس ندی | ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|